Herning Kommune

Herning Kommune

Afdelingsleder til Sunds-Ilskov Skole

Sunds-Ilskov Skole søger en afdelingsleder, der brænder for ledelse, læring og trivsel i skolen.


Sunds-Ilskov Skole er en spændende skole, som har to afdelinger beliggende henholdsvis i Sunds og i Ilskov. Sunds ligger 8 km nord for Herning, og Ilskov ligger 6 km nordøst for Sunds. Der er hurtig adgang til motorvejsnettet og gode tilkørselsmuligheder fra både Silkeborg, Holstebro, Skive, Viborg og Herning.

Skolen har 570 elever fordelt med 500 i Sunds og 70 i Ilskov. Ilskov har elever til og med 6. klasse, og Sunds til og med 9. klasse. Der er i Sunds én 0. klasse, to spor i 1.-6. klasse og tre spor i overbygningen. Vi er overbygningsskole for Skalmejeskolen, og der er 57 engagerede og dygtige lærere og pædagoger.

Vores værdigrundlag bygger på fem kerneværdier: Nysgerrighed, Faglighed, Ansvarlighed, Fællesskab og Tryghed.

Om jobbet

Du kommer til at være en del af et ledelsesteam bestående af en skoleleder, en viceskoleleder og en afdelingsleder, og du kommer til at være en del af både den daglige og den strategiske ledelse af skolen.

Vi ønsker en afdelingsleder, der er stærk på det administrative område. Jobbet vil byde på en bred vifte af ledelsesopgaver, som aftales nærmere i ledelsesteamet, men du skal have lyst til og flair for administrative opgaver som vikardækning, skemalægning, budget og prøveplanlægning.

Du vil have din primære gang i Sunds, hvor du bl.a. vil stå for den daglige ledelse af overbygningen.
 

Vi forventer af dig, at

 • Du er synlig i skolens dagligdag, du har tillid til dine medarbejdere, og du er tryg ved at delegere ansvar og kompetencer videre.
 • Du, sammen med ledelsesteamet og medarbejderne, tager medansvar for skolens faglige og pædagogiske udvikling samt sætter trivsel højt på dagsordenen.
 • Du er tydelig og åben i kommunikationen med ledelsesteam, medarbejdere, elever og forældre samt skolens mange eksterne interessenter.
 • Du har humor, er robust og vedholdende og kan planlægge, prioritere og samtidig sikre, at de tiltag, der sættes i gang også kommer i mål.
 • Du er initiativrig, positiv, tillidsvækkende og kan bidrage med nytænkning og anderledes vinkler på lærings- og ledelsesopgaverne.
 • Du har lyst til og mod på ledelse i fællesskabet og blandt engagerede medarbejdere.
 • Du har ledelsesuddannelse eller er klar til at uddanne dig inden for ledelse. Erfaring med ledelse er også velkommen.
 • Du er læreruddannet.

Vi tilbyder dig

 • Et ledelsesteam, hvor åbenhed, fortrolighed, ærlighed og humor i samarbejdet vægtes højt i samspil med faglighed, seriøsitet og engagement.
 • Dygtige og engagerede medarbejdere
 • En positiv og interesseret forældregruppe med høj deltagelse i skolen og skolens arrangementer.
 • En engageret skolebestyrelse med opbakning til skolen, medarbejderne og ledelsen.
 • En spændende skole i en spændende kommune. Der er gode muligheder som leder i Herning Kommune, hvor uddannelse og løbende fælles opkvalificering tillægges stor betydning for alle ledere.

Om os

Sunds-Ilskov Skole har en linjeopdelt overbygning. Eleverne i 7. – 9. klasse går på enten International – sprog og kulturlinje, Medie-, kommunikation- og samfundslinje eller Innovation- og designlinje. De har tre ugentlige linjetimer med fokus på linjen. Der er etableret samarbejde med bl.a. Kyocera/Unimerco og TEKO/ Via design i Herning.
Vi har stort fokus på læseindlæring, og skolens tre læsevejledere arbejder målrettet med at hjælpe elever, der er sprogligt udfordrede/ordblinde.
Skolen er musikprofilskole. Vi har sat musik og sang i højsædet, og vi har et samarbejde med bl.a. Den Jyske Sangskole omkring de mange musiske aktiviteter i løbet af skoleåret.

Yderligere oplysninger

Ring gerne til skoleleder Ole Overgaard på 96 28 77 52 / 30 12 49 61 eller viceskoleleder Sisse Jensen, 96 28 77 51/ 29 28 35 59 for at aftale et møde, så du kan se og høre mere om skolen, inden du sender din ansøgning.

Via linket her kan du endvidere læse mere om Herning Kommunes forventninger til den kommende leder i notat vedr. ansættelse af afdelingsleder til Sunds-Ilskov Skole.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst med udgangspunkt i løntrin 46.

Tiltrædelse 1. oktober 2018.

Ansættelsesprocedure

Ansøgning vedlagt cv og eksamensbevis samt øvrige relevante bilag sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest 13. august 2018 kl. 24.00.

Der holdes ansættelsessamtaler den 27. august 2018.
I forbindelse med lederrekruttering skal der udfyldes en personprofil, som supplerer samtalen.