Herning Kommune

Herning Kommune

Klasselærer til 4. årgang på Herningsholmskolen

Herningsholmskolen søger en uddannet lærer til 4. årgang til fagene dansk med klasselærerfunktion, billedkunst og gerne en stærk interesse for håndværk/design hurtigst muligt.


Da én af vores dygtige lærere har fået andet arbejde, søger vi på Herningsholmskolen en uddannet lærer til en fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt.

Herningsholmskolen er centralt placeret i Herning by med ca. 720 glade elever, hvoraf ca. 60 børn går i vores centerafdeling for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. På skolen er vi ca. 90 ansatte fra forskellige faggrupper.

Skolen er kendetegnet ved, at vi vægter fællesskabet højt. Vi prioriterer desuden faglighed og oplever forskellighed som en væsentlig styrke. På skolen er der en venlig og hjertelig omgangstone mellem elever, forældre og personale, mellem kolleger indbyrdes og mellem ledelse og medarbejdere, hvilket vi oplever som en forudsætning for trivsel for både børn og voksne.

Vi søger en lærer, der kan varetage dansk i 4. klasse samt billedkunst og håndværk/design. Andre fag efter aftale. Timer på PLC kan også blive en mulighed. Der er et tæt samarbejde med de andre lærere på 4. årgang. Du vil således også blive tildelt en personlig arbejdsplads på kontor med teamet.

Du skal være rummelig, samarbejdsvillig og god til at kommunikere med elever, forældre og kolleger.

Yderligere oplysninger

Læs mere om skolen på skolens hjemmeside.

For yderligere information kan du kontakte viceskoleleder Leif Nielsen eller skoleleder Lone Krog på telefon 96 28 78 50.
Vi viser gerne skolen frem i uge 27 eller lige efter sommerferien.

Ansøgningsfrist

7. august 2018 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart herefter. Der indkaldes via e-mail.