Herning Kommune

Herning Kommune

Brænder du for at arbejde med demente bogere, så er det dig vi søger...

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fast stilling i skiftende vagter på 28 timer/uge fra den 1. september eller 1. oktober i vores skærmede enhed.


I den skærmede enhed bor der 18 svært demente fordelt på to afdelinger. Vi gør os stor umage for at skabe de bedst mulige rammer for et godt hverdagsliv og gode døgnrytmer med udgangspunkt i beboernes behov. Vi har stor focus på en social pædagogisk tilgang, samarbejde med pårørende, dokumentation og handleplaner. Marte Meo bruger vi som redskab til at fremme kommunikation og samspil mellem beboere og medarbejdere – og vi har uddannede Marte Meo ressourcepersoner ansat på afd., som der kan sparres med.

Da hverdagen på den skærmede enhed er meget uforudsigelig, har vi brug for, at du er faglig dygtig og har erfaring inden for demens eller psykiatri. Du skal kunne møde beboerne, hvor de er og være god til at kommunikere og ”læse” beboerne, samt kunne bevare roen i uforudsigelige situationer.

Som assistent forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, deltage i helhedsplejen, have blik for opgaver på tværs af enheden og at du er med til at planlægge og koordinere en sammenhængende, faglig og værdig omsorg og pleje. Du skal kunne tage initiativ til tiltag, der fremmer et godt hverdagsliv for demente og kunne skabe relationer præget af respekt, gensidighed og anerkendelse. Du vil blive kontaktperson til en gruppe af beboere.

Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med fysio- og ergoterapeuter, geronto psykiatri, demenskonsulenter og læger. Du vil dagligt arbejde tæt sammen med sygeplejersker, assistenter og social- og sundhedshjælpere, så du skal have gode samarbejdsevner og vægte et godt samarbejde højt.

Vi forventer du er stabil, omstillingsparat, bidrager til et godt arbejdsmiljø og er fleksibel i forhold til de opgaver der er.
Kan du se dig selv i ovenstående og samtidig har lyst til at arbejde i en enhed hvor der er et godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger, så send os gerne en ansøgning eller kom ned til en rundvisning og/eller snak.

Vi kan tilbyde dig:

  • En alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kompetenceudvikling, trivsel og samarbejde er i focus.
  • Høj grad af ansvar/medansvar samt løbende undervisning og kompetenceudvikling.
  • Mulighed for sparring i hverdagen og på ugentlige gruppemøder.
  • En arbejdsplads der er åben for teknologiske muligheder, for tiden afprøver vi Tover Tafel en form for intelligent projekter, der sender billeder ned på et bord.
  • Plads til og respekt for forskellighed.
  • En god introduktion.
  • Introduktion til og oplæring i Marte Meo metoden.
  • Åbenhed, imødekommenhed og hjælpsomhed.

Tiltrædelsesdato

1. september eller 1. oktober 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

For yderligere oplysninger

er du meget velkommen til at aftale tid til et besøg på vores dejlige arbejdsplads eller kontakte assisterende centerleder Helle Tornvig Andersen på tlf. 96 28 56 02 eller mail liphg@herning.dk.

Læs gerne om Lindegården på vores hjemmeside under Herning Kommune.

Ansøgningsfrist

20. august 2018.

Ansættelsessamtale

24. august 2018.