Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogisk Assistent elev med opstart på Grundforløb 2

Nu kan du uddanne dig til Pædagogisk Assistent ved Herning Kommune.
Vi søger lige nu 17 elever til opstart på Grundforløb 2 den 21. januar 2019.

Uddannelsen:
Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde pædagogisk og professionelt med børn og unge.
Uddannelsen kræver, at du er stabil, tager ansvar og har blik for, at andre også har brug for dig. Og så skal du selvfølgelig brænde for at arbejde med børn.

Som elev ved Herning Kommune vil du blive ansat i afdelingen ’Center for Børn og Læring’. Du går i skole på Social- og Sundhedsskolen i Herning, mens dine praktikperioder er ved kommunes daginstitutioner og SFO'er.

Du får elevløn under hele uddannelsen, jf. gældende overenskomst.

Uddannelsen er adgangsgivende hvis du fx vil videreuddanne dig til pædagog.

Læs mere om uddannelsen på Social- og Sundhedsskolens hjemmeside eller Uddannelsesguiden.

Ansøgningskrav:
Hvis du vil være Pædagogisk assistent elev, er der nogle ansøgningskrav:
 
  • Du skal have afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse for mere end 14 måneder siden eller have gennemført Grundforløb 1 på Social & Sundhedsskolen.
  • Du skal kunne dokumentere et karaktergennemsnit på 02 i både dansk og matematik fra folkeskolens afgangsprøve.
 
Hvis du er over 25 år:

Hvis du er over 25, skal du stadig opfylde ovennævnte ansøgningskrav. Derudover skal der laves en Realkompetencevurdering (RKV). Det er et krav, at der er lavet en Realkompetencevurdering, før der eventuelt kan ske ansættelse. Hvis du ikke allerede har ansøgt om en Realkompetencevurdering, så anbefales du at gøre det allerede nu via Undervisningsministeriets hjemmeside – www.efteruddannelse.dk. I søgefeltet skal du skrive ”657412rkv”.
 
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene til optagelse på Grundforløb 2, så kontakt en studievejleder på Social & Sundhedsskolen eller læs yderligere om optagelseskravene her: http://www.sosuherning.dk/uddannelser/paedagogisk-assistent/
 

Sådan søger du:
Hvis du vil være Pædagogisk assistent elev, skal du sende en motiveret ansøgning og relevante bilag til Herning Kommune. Relevante bilag er eksempelvis: CV, udtalelser fra tidligere jobs, dokumentation på opfyldelse af ansøgningskrav, uddannelsesaftale og/eller revalidend aftale. Husk at vedhæfte din realkompetencevurdering, hvis du er over 25 år.

Det hele skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” på dette stillingsopslag.

Ansøgningsfristen er den 29. oktober 2018 kl. 12.00.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator ved Herning Kommune, Mette Isager-Nielsen, på tlf. 96 28 70 17 eller e-mail: cblmi@herning.dk.