Herning Kommune

Herning Kommune

Fast nattevagt til Engholm Centret

Er du social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, så er du måske den medarbejder vi savner.

Stillingen er en 20 timer om ugen med nattevagt og med arbejde hver 3. weekend. Ansættelse er hurtigst muligt eller efter aftale.

Du vil møde fantastiske kollegaer og skønne beboere. Du vil opleve et personale, som vil sørge for, at du falder til og hjælper dig godt i gang.

Vi forventer, at du

  • arbejder fagligt og reflekterende og har gode samarbejdsevner
  • medvirker til udvikling af plejen, og at du er kompetent i arbejdet med elektronisk dokumentation
  • har et positivt livssyn og medvirker til et godt arbejdsmiljø.

Vi arbejder løbende med kompetenceudvikling i samarbejde med Sundhed og Ældre i Herning Kommune, og du vil i et netværk af kollegaer have mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer.

Engholm Centret har plads til i alt 33 beboere, hvor vi har en skærmet enhed med plads til seks beboere. Det forventes, at alle kan arbejde med borgere med demenssygdomme. Derudover har vi to aflastningsstuer.

Alle aktiviteter og gøremål foregår i respektfuldt samspil med beboerne.

Engholm Centret har egen bus, hvori vi tager på tur så ofte som tiden tillader dette. Vi har også en meget velfungerende vennekreds og frivilligstab. Dine kollegaer mødes i fritiden til cykelture, anden motion, biografture m.m., så der er mulighed for også at udvide dine sociale kontakter.

Der betales løn efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte centerleder Helle Sjøstrand Sørensen på tlf. 96 28 45 90 eller 22 11 22 03 eller eghhe@herning.dk

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 17. februar 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. februar 2019.