Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedshjælper til Sørvad Plejecenter

Kreativitet, værdighed & glæde

Sørvad plejecenter søger pr. 1. april 2019 eller snarest muligt en social- og sundhedshjælper til en fast stilling på 28 – 30 timer ugentlig i dag - og aftenvagt.

Der arbejdes hver 3. weekend plus en enkelt vagt over 6 uger. I kollegagruppen er der stor forståelse for at hjælpe hinanden med at få privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen.

Om arbejdspladsen:

Sørvad plejecenter består af 20 lejligheder, hvoraf de to fungerer som aflastningspladser.
På aflastningspladserne modtager vi beboere, som har behov for enten et akut/ vurderings- eller et venteophold til en plejecenterplads.

Hjælperen, vi søger, skal evne at værne om beboernes og de pårørendes livssituation, have en empatisk tilgang, hvor loyalitet og gensidig tillid er de bærende ord både i forhold til. beboere, pårørende og kollegasamarbejdet.

Vi søger en hjælper, som kan se det fine i at være i forreste række i samspillet med beboerne og påtage sig rollen som deres advokat.

Vi søger en hjælper, som er motiveret og ydmyg overfor den grad af kompleksitet som opgaveglidningen fordrer hos den enkelte beboer, samtidig med at du evner at se vigtigheden i det tværfaglige samarbejde, og formår at se egne begrænsninger.

Vi søger en hjælper, som har et hjerte for den ældre borger og varmt ønsker at gøre en værdig forskel i den sidste del af livet.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor vi kan regne med hinanden og står skulder ved skulder, når dagene er travle.
Personlig og faglig udvikling har høj prioritet, for at vi kan matche de krav og udfordringer, vi møder i hverdagen. Der er ledelsesmæssig og kollegial opbakning til kompetenceudvikling.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du er velkommen til sætte dit præg på hverdagen med lige præcis dine personlige finurligheder, så som vittigheder, guitar/klaverspil, og andre underholdende indslag.

Vi søger aktivt, men venter gerne på den rette, og derfor kalder vi løbende til samtale. Er du interesseret i at søge stillingen og ønsker du at se plejecenteret, så tøv ikke med at kontakte Centerleder Lizette Skov Kvium på telefon 29 40 40 41 eller pr. mail sopls@herning.dk

Ansøgningsfrist

22. februar 2019 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler

25. februar 2019.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn