Herning Kommune

Herning Kommune

Lærer i håndværk & design og/eller drengeidræt

Brændgårdskolen har en idræts- og musikprofil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har alsidighed, dannelse og trivsel som grundkerne. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddannelserne, og medarbejderne har stor erfaring med at udøve en sprogbaseret undervisning. Brændgårdskolen er en international og dynamisk skole, der ligger i toppen, når der laves undersøgelser af undervisningseffekten. Brændgårdskolen har en international linje i overbygningen og skaber gode verdensborgere, der får udsyn til det globale samfund.

Brændgårdskolen søger snarest en lærer til at undervise i håndværk-design og /eller drengeidræt. Har du andre linjefag, kan det også komme på tale med andre fag.

På skolen er der arbejdet meget med professionelle læringsfællesskaber, hvorfor videndeling, opfølgning og kommunikation er i højsædet. Skolen er fagligt orienteret og har et udbygget styrke- og PLC-center, der både udfordrer og understøtter elevernes trivsel og læring. Som noget nyt i undervisningen benytter Brændgårdskolen Lego Education, der skal styrke elevernes kreative og innovative kompetencer. Vi er en løsningsorienteret skole, hvor vi fokuserer på muligheder frem for begrænsninger.

Vi søger en lærer der

  • er faglig kompetent og nysgerrig
  • vægter teamsamarbejde højt
  • vil være med til at gøre en god skole endnu bedre
  • arbejder inkluderende med relationer og fællesskab
  • har ambitioner på egne og elevernes vegne
  • er en god kollega og tager glæde med på arbejde

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du er engageret og kan lide at arbejde på en dynamisk skole med sammenhængskraft og fællesskab som vigtige værdier.

Der vil der være mulighed for fastansættelse.

Ansøgningen

skal sendes elektronisk via kommunens hjemmeside senest den 22. februar kl. 12.00.

Vi forventer at afvikle ansættelsessamtaler den 26. februar.

Ring snarest hvis du har mulighed for at starte allerede i februar/marts måned og kan dække et af fagene, der skitseres her.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte viceskoleleder Jesper Sørensen eller skoleleder Dorte Lorentzen på telefon 96 28 79 00 for yderligere informationer og indledende drøftelser.