Herning Kommune

Herning Kommune

2 dygtige social- og sundhedsassistenter til hjemmeplejen Syd

Vi er et lille team af assistenter som savner 2 nye kollegaer til faste dagvagter.

Vores kerneopgave er, at yde personlig pleje og praktisk bistand til borgere, som er bosiddende i eget hjem – og hvis vi selv skal sige det, så er vi faktisk ret gode til det.

Som vores nye kollega skal du være med til at sikre helhedsplejen hos vores borgere. Sammen med os, vil du få en særlig rolle ifht. at sikre kompetence udviklingen hos vores sosu hjælpere. Det er dig, der afholder udviklende faglige samtaler med de medarbejdere der er i dit team.

Du følger kontinuerligt op og sikrer, at vi i vores område, lever op til de basis- og generelle kompetencer, som vi forventer at vores hjælpere kan levere.

Vi vil gerne sikre, at medarbejderne bliver dygtige til at arbejde i Cura, og har derfor afsat ekstra dokumentationstid for vores assistenter, ligesom vi tilbyder undervisning hver 2. uge.

Hos os vil du blive en del af en stor engageret personalegruppe, hvor der drages omsorg for vores borgere og for hinanden. Vi har et godt arbejdsfællesskab præget af engagement, gå-på-mod og humor.

Vores base er i Lind, hvor vi ”bor” sammen med både terapeuter og sygeplejersker, hvilket giver god mulighed for sparring og samarbejde på tværs.

Der stilles kommunikationsudstyr, bil og/eller el-cykel til rådighed, hvorfor kørekort er en nødvendighed.

Der arbejdes som udgangspunkt 5 weekender over 12 uger, afhængig af timetal.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der skal ved ansættelse fremvises straffeattest.

Timetal 32 timer/uge, eller efter aftale. Ansættelses samtaler afholdes løbende.

Har du lyst til at komme forbi vores arbejdsplads og hilse på, er du velkommen.

Har du spørgsmål til stillingen

er du velkommen til at kontakte Distriktsleder Anette Bach Nielsen, eller gruppeleder Anna-Lene på telefon 96 28 87 60 / 24 93 50 78.