Herning Kommune

Herning Kommune

Lærer til specialklasserne på Lindbjergskolen Herning

Lærer til specialklasserne på Gjellerupskolen/Lindbjergskolen, Herning

Pr. 1. august 2019 søges en lærer til specialklassen på 4-6. klassetrin.

Specialklasserne på Gjellerupskolen består af 3 mindre enheder på i alt 28 elever – pt. alle drenge, der har typisk adfærdsmæssige udfordringer. Enhederne dækker henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi søger en lærer, der primært skal være i vores enhed på mellemtrinnet med mulighed for timer i almendelen.

Du skal være uddannet lærer og brænde for at arbejde med børn på specialområdet. Du skal være fagansvarlig for dansk og eventuelt matematik. Der vil samtidig være mulighed for andre fagkombinationer. Erfaring eller uddannelse indenfor det specialpædagogiske område vægtes højt.

Du vil blive en del af et team bestående af lærere og pædagoger, der arbejder tæt sammen omkring klassen. Du skal have lyst til at indgå i et tæt og ligeværdigt samarbejde med dine kolleger, hvor du til gengæld får et givende og rummeligt kollegafællesskab med plads til forskelligheder samt mulighed for faglig udvikling.

Vores specialklasse har fokus på at alle elever skal have mulighed for at udvikle sig fagligt, men den social del og relations-arbejdet prioriteres højt for derigennem at klæde vores elever på til at kunne indgå i diverse fællesskaber.

Vi forventer at du er åben og anerkendende i din tilgang til eleverne og at du har en stor portion tålmodighed. Du vil blive kontaktlærer for en lille gruppe elever, hvilket indebærer en tæt kontakt til forældrene.

Dit arbejdssted fra august til januar vil være på Gjellerupskolens matrikel og herefter flytter hele skolen til Lindbjergskolen.

Lindbjergskolen er Hernings nyeste skole og består af Gjellerupskolen og Hammerum Skole, som bliver lagt sammen pr. 1. august 2019. Indtil januar 2020 er skolen fordelt på to matrikler, men derefter flytter skolerne sammen i en fælles nybygget skole. Du skal derfor være klar til et par spændende år i forandringens tegn, hvor du også får mulighed for at sætte dit præg på en helt ny skole.

Lindbjergskolen bliver et pædagogisk fyrtårn med omkring 1000 elever, som får en placering ved Hammerumhallerne. Samarbejdet med personalet på Hammerum skole er godt i gang, og vi glæder os til at blive endnu stærkere sammen (se mere på www.lindbjergskolen.dk).

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i at høre mere om stillingen og dens indhold, kan du kontakte skoleleder Erik Tangen Søgaard 96 28 71 51 eller pædagogisk leder Karoline Reenberg på tlf. 96 28 71 52.

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse 1. august 2019. Stillingen er en fast stilling på fuldtid. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 27. maj kl. 12.00. Samtaler afholdes den 28. maj om eftermiddagen.

Elektronisk ansøgning

For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser sendes via knappen "søg jobbet".