Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogmedhjælpere til Snejbjerg Skoles SFO

Snejbjerg Skole søger et antal pædagogmedhjælpere til SFO til tiltrædelse 1. august 2019. 

Vi søger et antal friske pædagogmedhjælpere, der med en anerkendende tilgang til børn, kolleger og forældre, har lyst til at blive en del af en spændende hverdag. Arbejdstiden vil primært ligge om eftermiddagen, men der kan påregnes delt tjeneste en gang om ugen, ved dækning af morgenåbning. Har du lyst til at blive en del af vores SFO, skal du søge en af disse stillinger.

Du skal, i tæt samarbejde med det øvrige pædagogiske personale, varetage pædagogiske og praktiske opgaver i SFO´en.
 

Vi søger pædagogmedhjælpere, som

  • brænder for at arbejde i SFO
  • kan bidrage med spændende fritidsaktiviteter i SFO'en, for eksempel idræt, udeliv, samt kreative eller musiske kompetencer
  • er tydelige, og kan sætte grænser og rammer, som skaber et positivt miljø
  • kan indgå i et positivt og tæt samarbejde med kolleger, ledelse og forældre, samt være med til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • er engagerede, ansvarlige, kan tage initiativ og har  humoristisk sans
  •  vil samarbejde på tværs af faggrupper
  • er fleksible, mødestabile, og kan overholde aftaler.

Vi tilbyder

Snejbjerg Skole er en næsten ny skole, som vi flyttede ind i august 2015. Her er topmoderne rammer og faciliteter til rådighed. Vi er fysisk bygget sammen med Snejbjerg Hallen, så idrætsfacilliterne er ligeledes i særklasse. Snejbjerg Skole er en idrætsskole, og eleverne i 0 - 6 klasse har to ugentlige ATK – timer (Aldersrelateret Træningskoncept).

Snejbjerg Skole har efter sommerferien 460 elever i skolen og cirka 160 børn i SFO afdelingen. Der er cirka 50 medarbejdere, der er beskæftiget i skolen og i den kommende SFO.

Vi er en afdelingsopdelt skole, hvor medarbejderne primært er tilknyttet enten indskolingen, mellemtrinnet eller udskolingen. SFO-medarbejderne tilknyttes indskolingen.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om stillinger på 15 timer pr. uge, med ansættelse pr. 1. august 2019. Der kan være mulighed for at supplere timetallet ved at læse timer i skolen.
Aftale om Løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

For yderligere information om stillingen kontakt Pædagogisk leder for SFO Mads Medom Madsen på 29 36 01 18 eller Skoleleder Brian Rasmussen på 96 28 76 71.

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning senest 18. juni kl. 12.
Der afholdes samtaler i uge 26.