Herning Kommune

Herning Kommune

To pædagogmedhjælper til Tjørring Skoles SFO

To pædagogmedhjælpere til Tjørring Skoles skolefritidsordning - 14 timer pr. uge

Vi søger to friske unge mennesker, der vil være med til at gøre børnenes hverdag til en leg.

Vores SFO er omdrejningspunktet for et trygt, lærerigt og ikke mindst sjovt fritidsliv for 190 børn fra 0.-4. klasse. Vi ser os som en dannelsesinstitution, lægger vægt på fællesskabet og arbejder for at skabe selvstændige og sociale individer. Hos os får børnene lov til at prøve kræfter med tingene selv, mens vi skiftevis går foran, ved siden af og bagved - og støtter, guider og inspirerer børnene.

Gennem et tæt samarbejde med lærerne på Tjørring Skole, arbejder vi for sammenhæng i børnenes daglige liv.

Vores overordnede værdier er trivsel, bevægelse og bæredygtighed, og disse skinner igennem i alle vores forskellige aktiviteter.

Vores fysiske rammer er fantastiske – tumlerum, idrætshal, go-cart bane, byggelegeplads, sø til kanosejlads, kreative værksteder, gamer-rum og meget mere – og vores sammenhold i personalegruppen er næsten endnu bedre!

Vi søger medarbejdere der tør tage initiativ, være forbilleder for børnene og har lyst til selv at være en del af legen. Imødekommenhed og ansvarlighed tager vi som en selvfølge.

Erfaring er godt, men ikke en forudsætning. Overvejer du en uddannelse inden for det pædagogiske felt, er der her mulighed for at få praktisk og teoretisk erfaring med på vejen.

Ansøgningsfrist

  • 23. august 2019


Ansættelsesstart: 1. september 2019

Samtaler afholdes i uge 35.

Løn efter gældende overenskomster

Har du spørgsmål

så henvend dig til pædagogisk leder Morten M. Madsen, telefon 51 83 64 90.