Herning Kommune

Herning Kommune

Underviser til Brændgårdskolens Internationale linje

Brændgårdskolen er en international skole, der ligger i toppen, når der laves undersøgelser af progression i undervisningen. Brændgårdskolen har en international linje i overbygningen og skaber gode verdensborgere, der får udsyn til det globale samfund. Brændgårdskolen har en idræts- og musikprofil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har alsidighed, dannelse og trivsel som grundkerne. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddannelserne, og medarbejderne har stor erfaring med at udøve en sprogbaseret undervisning. I Talentklasserne undervises elever, der
har særlige egenskaber indenfor 12 idrætsgrene eller sang/musik/performance med mulighed for morgentræning.


Brændgårdskolen is looking for a teacher for our international programme at our lower secondary school section. Preferably, you have teaching skills in the subjects of natural science. Specifically, biology and science. Also,you should be competent to teach English and Danish.
If you have a master’s degree and a degree in professional postgraduate teacher training or a bachelor’s degree in teaching, there is a possibility in the future of teaching at the Higher Preparatory Examination Course (HF)/adult education center (VUC) next door in a combined job position. However, if you have another job, we are flexible, and a 3-4-hour position is possible at Brændgårdskolen.


På Brændgårdskolen/talentklasserne arbejdes der med et udviklende mindset, hvor der er fokus på vedholdenhed, engagement, det at gøre sig umage og evnen til at øve sig. Skolen er fagligt orienteret og har et udbygget styrke- og PLC-center, der både udfordrer og understøtter elevernes trivsel og læring. Som noget nyt i undervisningen benytter Brændgårdskolen Lego Education, der skal styrke elevernes kreative og innovative kompetencer. Vi er en
løsningsorienteret skole, hvor vi fokuserer på muligheder frem for begrænsninger.

Vi søger en lærer, der

  • er faglig kompetent og nysgerrig
  • vægter teamsamarbejde højt
  • vil være med til at gøre en god skole endnu bedre
  • arbejder inkluderende med relationer og fællesskab
  • har ambitioner på egne og elevernes vegne
  • er en god kollega og tager glæde med på arbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du er engageret og kan lide at arbejde på en dynamisk skole med sammenhængskraft og fællesskab som vigtige værdier.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via kommunens hjemmeside senest den 22. september 2019. Vi forventer at afvikle ansættelsessamtaler ugen efter sidste ansøgningsfrist. Ring snarest hvis du er interesseret i en stilling med ansættelse på Brændgårdskolen, så vi kan få kendskab til hinanden.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte viceskoleleder Jesper Sørensen (tlf. 96 28 79 03) eller skoleleder Dorte Lorentzen (tlf. 96 28 79 02) for yderligere informationer og indledende drøftelser.