Herning Kommune

Herning Kommune

Fast stilling som primær sygeplejerske

Vi søger en sygeplejerske-kollega til en fast stilling på 30-37 timer ugentligt fra 1. december 2019, fordi vores gode kollega gennem mange år er på vej på pension. Herudover søger vi en sygeplejerske til barselsvikariat på 30-37 timer ugentligt fra 1. januar 2020.

Vi tilbyder en stilling primært til dækning af dagvagter, men der indgår også fire-seks aftenvagter i løbet af seks uger med weekend vagt hver 3. weekend.

Vi er en gruppe sygeplejersker, som er engagerede og fagligt dygtige og som har et godt samarbejde.

Vi møder ind på Østergade 5 i Aulum, der ligger ca. 16 km udenfor Holstebro og 18 km fra Herning. Der vil være stillet bil og eventuelt cykel til rådighed i arbejdstiden, når der er behov for det.

Geografisk dækker vi et stort område fra Sunds og Haderup over Aulum, Vildbjerg, Sørvad og Ørnhøj. Vi arbejder tæt sammen i mindre teams. I aftenvagten kører der altid to sygeplejersker, som også har et tæt samarbejde med gruppen af dygtige assistenter og hjælpere.

Herning Kommunes Akut Team er en tæt samarbejdspartner ved kompetence udvikling, men også om opgavebestemt vejledning og bistand.

Vi søger kollegaer med

  • bred sundhedsfaglig erfaring
  • gode pædagogiske og kommunikative evner
  • evne til at handle selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag
  • evne til og ønske om at have et godt tværfagligt samarbejde
  • flair for og lyst til at anvende moderne teknologi
  • har høj faglighed i fokus
  • og lyst til at udvikle egne kompetencer til gavn for borgere og organisation.

Løn efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Inge Just på tlf. 51 32 13 98, på tlf. 96 28 45 35 eller på psgip@herning.dk

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 20. oktober 2019 kl. 12.00.