Herning Kommune

Herning Kommune

5-6 fleksjobbere til kommunal genbrugsbutik

Herning Kommune åbner den 1. april 2020 ny genbrugsbutik på Mørupvej i Herning. Genbrugsbutikken skal sælge de genbrugsting, som borgerne afleverer på genbrugspladsen, og dermed være med til at nedbringe affaldsmængden.

I den forbindelse søger vi ansatte, som er visiteret til et fleksjob. Vi søger som udgangspunkt 5-6 personer, som har interesse i genbrug og som kan deltage i alt forefaldende arbejde i forbindelse med klargøring og salg samt ad hoc opgaver, som der vil være rigtig mange af i dette job. Der kan forekomme løft i forbindelse med vareopfyldning.

Eksempler på arbejdsopgaver

  • Kasse og kundebetjening
  • Trimning, prissætning og vareopfyldning, sortering af varelager
  • Lettere rengøring og oprydning
  • Kasseopgørelse, derfor god tal forståelse
  • Lave skilte til butikken
  • It arbejde

Du skal kunne lide at møde mange mennesker, der alle har en forventning om at blive betjent hurtigt og effektivt. Du skal også kunne nyde at give kunderne en service, så det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder i butikken.

Du skal kunne bevare overblikket og motivere dig selv til at se opgaverne.

Genbrugsbutikken forventer i starten at holde åbent 2 gange i ugen fra 14.00 til 18.00 samt fra kl. 10.00-14.00 den første lørdag i hver måned. Det vil være et krav, at du er i stand til at arbejde min. 4 timer effektivt om dagen, på de dage du er på arbejde. Desuden vil vi gerne have medarbejdere, der som min. kan arbejde 12 timer effektivt pr. uge. Du vil komme til at indgå i en vagtplan for butikken, og du skal være forberedt på, at der på sigt kan blive yderligere åbningsdage.

Selv om du primært vil være ansat i forbindelse med butikken, vil du indgå i samarbejde med de øvrige ansatte på genbrugspladsen, som ligger i umiddelbar nærhed af butikken. Du vil derfor få mange gode kollegaer på arbejdspladsen.

Frist

Hvis ovenstående skulle have din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest den 31. oktober 2019 kl. 12.00.

Ansøgning – vedlagt relevante bilag og anbefaling – sendes via Herning Kommunes hjemmeside www.herning.dk (under ledige job).

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 46.

Forventet starttidspunkt fra december måned.

Vil du vide mere om jobbet

er du velkommen til at kontakte driftsleder Klaus Langborg Jensen tlf. 96 28 80 91 / mobil 20 67 42 00 eller Lone Andersen tlf. 96 28 80 70 / mobil 21 54 48 64.