Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogmedhjælper til Tjørring Skoles SFO

Pædagogmedhjælper til Tjørring Skoles skolefritidsordning. 14 timer pr. uge. Stillingen er tidsbegrænset til den 03.07.2020.
Vi søger en frisk pædagogmedhjælper, der vil være med til at gøre børnenes hverdag til en leg.

Vores SFO er omdrejningspunktet for et trygt, lærerigt og ikke mindst sjovt fritidsliv for 180 børn fra 0.-4. klasse. Vi ser os som en dannelsesinstitution, lægger vægt på fællesskabet og arbejder for at skabe selvstændige og sociale individer. Hos os får børnene lov til at prøve kræfter med tingene selv, mens vi skiftevis går foran, ved siden af og bagved - og støtter, guider og inspirerer børnene.

Gennem et tæt samarbejde med lærerne på Tjørring Skole, arbejder vi for sammenhæng i børnenes daglige liv. Vores overordnede værdier er trivsel, bevægelse og bæredygtighed, og disse skinner igennem i alle vores forskellige aktiviteter.

Vores fysiske rammer er fantastiske – tumlerum, idrætshal, gocartbane, byggelegeplads, sø til kanosejlads, kreative værksteder, gamer-rum og meget mere – og vores sammenhold i personalegruppen er næsten endnu bedre!

Vi søger en medarbejder der tør tage initiativ, være forbillede for børnene og har lyst til selv at være en del af legen. Imødekommenhed og ansvarlighed tager vi som en selvfølge.

Erfaring er godt, men ikke en forudsætning. Overvejer du en uddannelse inden for det pædagogiske felt, er der her mulighed for at få praktisk og teoretisk erfaring med på vejen.

Ved spørgsmål - henvendelse til pædagogisk leder Morten M. Madsen, telefon 5183 6490.
Ansøgningsfrist: d. 13/12-19
Ansættelsesstart: d. 2/1-20
Samtaler afholdes uge 51.
Stillingen er tidsbegrænset til d. 3/7-2020.
Løn efter gældende overenskomster.