Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagog til Børnehuset Molevitten

Børnehuset Molevitten en uddannet pædagog i børnehaven.

Børnehuset Molevitten består af 3 afdelinger i vest byen, med ca. 250 børn og 35 ansatte. Vi har desuden 1 vuggestueafdeling og en førskolegruppe.

Vores fælles værdier; Anerkendende fællesskaber, udfordrende udvikling og positivt livssyn er fundamentet i vores daglige pædagogiske arbejde og fællesskab.

Vi arbejder med Herning model dagtilbud på 3. år og vi går efter, at højne og udvikle vores faglighed, at have et konstruktivt forældresamarbejde og ikke mindst, at have en hverdag som er sjov og som giver mening for store som små. Vi er midt i et forløb; Hanen – Sprog i samspil, hvor alle pædagoger bliver certificeret og opkvalificeret til at styrke børnenes sproglige udvikling i Børnehuset Molevitten.

Stillingen er på 30 timer fra den 1. februar 2020 på en stue med pt. 23 børn, en pædagog og en medhjælper. I forbindelse med, at der opnormeres frem mod 1.6.20 udvider vi til et team med to stuer. Det betyder at, der er mulighed for at præge vores børnehave, i en meget foranderlig tid.

Vores forventninger til dig er, at du:

 • Har en høj grad af selvstændighed og er robust.
 • Er uddannet pædagog og har den nyeste faglige viden.
 • Brænder for arbejdet med børn i alderen 2,9 til 5 og deres forældre.
 • Lægger vægt på en struktureret, indholdsrig og sjov hverdag.
 • Arbejder målrettet og er optaget af de styrkede pædagogiske læreplaner.
 • Har et godt overblik og til hver en tid omstillingsparat.
 • Er handlekraftig og stoler på egne kompetencer.
 • Besidder en tydelig kommunikations - og formidlingsevne.
 • Indgår og bidrager til et godt teamsamarbejde, hvor der er fokus på muligheder.
 • Vil gennemgå Herning Model dagtilbud.
 • Har du kompetencer der går retning af musik, sang og motorik, en særlig kreativ evne eller brænder for udelivet, så beskriv det endeligt i ansøgning.

Så kan vi til gengæld tilbyde dig arbejde i et godt team, hvor vi er i gang med at finde hverdagen efter en sammenlægning af to børnehavegrupper. Hvor der er plads til forskelligheder og udleve nye pædagogiske ideer og tiltag.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Inden ansættelsen indhenter vi oplysninger via den 5 årige straffeattest og Børneattesten.
For yderligere informationer kan du læse mere på vores hjemmeside børnehusetmolevitten.dk eller du kan kontakte pædagogisk leder Solveig Nielsen på 2466 8547

Ansøgningsfristen er den 12.12.19 kl. 10. Ansøgning, eksamensbevis og referencer modtages KUN elektronisk via jobnettet. Samtalerne vil finde sted den 16. eller 17. december.

Såfremt du ikke har hørt fra os den 30.12 må stillingen betragtes som besat til anden side og du vil ikke hører yderligere fra os.