Herning Kommune

Herning Kommune

Byplanlægger til lokalplanlægning

I Herning Kommune er vi altid på udkig efter nye muligheder. Herning er kendt for en markant og unik skaberånd, det gode værtskab både ved små og store events, et helt særligt erhvervsklima og lysten til. at vi løfter i fællesskab. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. Det er med til at gøre Planafdelingen i Herning Kommune til et spændende sted at arbejde, og nu har du chancen for at blive en del af teamet.

Planafdelingen

Planafdelingen er en del af forvaltningen By, Erhverv og Kultur, som er en dynamisk og agil forvaltning, der er med til at sikre udviklingen af det gode liv i Herning. I forvaltningen er der fokus på sammenhængen mellem byudvikling, erhvervsfremme, uddannelse, kultur, idræt og fritid. Planafdelingen er et team på 17 medarbejdere med en god blanding af både yngre og erfarne medarbejdere. Vores arbejdsområder omfatter kommune- og lokalplanlægning, bymidteplanlægning, byfornyelse, byomdannelse og byudvikling, masterplaner, strategier, udvikling af det åbne land og landsbyerne, arkitekturpolitik, landskabsplanlægning, projektering samt inddragelse og demokrati i planlægningen.

Vi søger en byplanlægger til vores lokalplanteam

Du bliver en del af et stærkt fagligt team med ti erfarne og engagerede lokalplanlæggere, som arbejder helhedsorienteret, opsøgende og tværfagligt - altid i tæt samarbejde med kommunens øvrige afdelinger og forvaltninger og med byens borgere, interessenter og aktører. Vi er en arbejdsplads, som vægter både personlighed og faglighed højt. Vi har det godt med hinanden og passer på hinanden - også når der er travl, og vi har mange bolde i luften. Vi sætter en ære i at grine hver dag, og det er helt naturligt for os at løse vores opgaver i fællesskab. Det giver et rigtig godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder og sikrer fagligt kompetente løsninger hver gang.

Dine primære arbejdsområder vil være

 • lokalplanlægning, herunder udarbejdelse af kommuneplantillæg
 • skitsering af bebyggelsesplaner og vurdering af projekter
 • sagsfremstilling til politisk behandling
 • at indgå i arbejdet med afdelingens øvrige opgaver og projekter, i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du

 • har en akademisk uddannelse inden for opgaveområdet, for eksempel arkitekt eller ingeniør
 • har erfaring med, eller kendskab til, at udarbejde lokalplaner og kommuneplantillæg
 • er god til at indgå i projektgrupper og har mod på at varetage projektledelsen af opgaver
 • trives med at arbejde med mange forskellige, herunder komplekse, udfordrende og indimellem hurtigt skiftende arbejdsopgaver
 • har kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation
 • arbejder selvstændigt, er initiativrig og imødekommende og har fokus på at skabe resultater
 • kan kommunikere og samarbejde tillidsvækkende og konstruktivt
 • er en god formidler i både tale og skrift
 • har lyst til, og flair for skitsering, design og formgivning.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. 
Arbejdssted er på Rådhuset - Torvet 5.
Tiltrædelse 1. maj 2020

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, så kontakt teamleder Lisbeth Andresen på 96 28 85 49 eller mobil 22 56 81 28.

Ansøgningsfrist

9. marts 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 12.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.