Herning Kommune

Herning Kommune

Byplanlægger til Planafdelingen - Barselsvikariat

I Herning Kommune er vi altid på udkig efter nye muligheder. Herning er kendt for en markant og unik skaberånd, det gode værtskab både ved små og store events, et helt særligt erhvervsklima og lysten til at vi løfter i fællesskab. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. Det er med til at gøre Planafdelingen i Herning Kommune til et spændende sted at arbejde, og nu har du chancen for at blive en del af teamet.

Planafdelingen
Planafdelingen er en del af forvaltningen By, Erhverv og Kultur, som er en dynamisk og agil forvaltning, der er med til at sikre udviklingen af det gode liv i Herning. I forvaltningen er der fokus på sammenhængen mellem byudvikling, erhvervsfremme, uddannelse, kultur, idræt og fritid. Planafdelingen er et team på 17 medarbejdere med en god blanding af både yngre og erfarne medarbejdere. Vores arbejdsområder omfatter kommune- og lokalplanlægning, bymidteplanlægning, byfornyelse, byomdannelse og byudvikling, masterplaner, strategier, udvikling af det åbne land og landsbyerne, arkitekturpolitik, landskabsplanlægning, projektering samt inddragelse og demokrati i planlægningen.

Vi søger en barselsvikar til vores kommuneplanteam
Vi søger en byplanlægger til et barselsvikariat. Du skal være med til at sikre vedtagelsen af Herning Kommuneplan 2021-2032 samt have lyst til at prøve kræfter med lokalplanlægning.

Du bliver en del af et stærkt fagligt team med ti erfarne og engagerede lokalplanlæggere, som arbejder helhedsorienteret, opsøgende og tværfagligt - altid i tæt samarbejde med kommunens øvrige afdelinger og forvaltninger og med byens borgere, interessenter og aktører. Vi er en arbejdsplads, som vægter både personlighed og faglighed højt. Vi har det godt med hinanden og passer på hinanden - også når der er travlt, og vi har mange bolde i luften. Vi sætter en ære i at grine hver dag, og det er helt naturligt for os at løse vores opgaver i fællesskab. Det giver et rigtigt godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder og sikrer fagligt kompetente løsninger hver gang.

Dine primære arbejdsområder vil være
  • kommuneplanlægning, herunder at forberede og deltage ved den offentlige høring af forslag til ny kommuneplan, samt medvirke til at der vedtages ny kommuneplan i foråret 2021
  • at medvirke til udarbejdelse af lokalplaner
  • at indgå i arbejde med afdelingens øvrige projekter i tæt samarbejde med dine kolleger.

Vi forestiller os, at du

  • har en akademisk uddannelse inden for opgaveområdet, som for eksempel arkitekt, ingeniør eller landinspektør
  • har erfaring med, eller kendskab til, udarbejdelse af kommuneplaner og/eller lokalplaner
  • er god til at indgå i projektgrupper og har mod på at varetage projektledelse af opgaver
  • trives med at arbejde med mange forskellige, herunder komplekse, udfordrende og indimellem hurtigt skiftende arbejdsopgaver
  • arbejder selvstændigt, er initiativrig og imødekommende og har fokus på at skabe resultater
  • kan kommunikere og samarbejde tillidsvækkende og konstruktivt både med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • er en god formidler i både tale og skrift.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om et barselsvikariat på forventet 1 års varighed (37 timer pr. uge).
Arbejdssted er Rådhuset på Torvet 5. Tiltrædelse 1. maj 2020.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, så kontakt teamleder Kaare Hjorth på 96 28 85 53 eller mobil 20 86 49 01.

Ansøgningsfrist

9. marts 2020.
Samtaler forventes afholdt i uge 12.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.