Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent til det somatiske afsnit på Toftebo

Er du en dygtig og ambitiøs assistent, som trænger til nye udfordringer? Er det vigtigste for dig, at du har en arbejdsplads, hvor der er et åbent og tillidsfuldt samarbejde samt humor og fokus på faglighed? Så skal du skal være vores nye assistent på Toftebo Plejecenter. Det skal du være, fordi du er en glad, god og energisk kollega, der elsker kompleksitet og ansvar. Men først og fremmest skal du være på Toftebo, fordi du mener, at der er masser af livskvalitet i den sidste del af livet på et plejecenter. Du vil tage ansvar for beboerne, deres pårørende og dine kolleger. Du ved, at man ikke kan skabe kvalitet og trivsel på en arbejdsplads alene. Du ved, at det kræver tværfagligt samarbejde - nogle gange hårdt samarbejde - at lave en ordentlig, professionel indsats. Sæt dig ned og skriv en ansøgning, og så går vi ud fra, at resten er rent formalia. Vi håber du kan starte hurtigt.

Toftebo-Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, og består af 55 plejeboliger fordelt på tre boenheder, hvoraf de fem lejligheder er midlertidige pladser og tre er ægtepar-lejligheder. Den ene boenhed er et særligt tilbud til ti demente borgere, som er visiteret til skærmet plejebolig. Derudover er der tilknyttet ti ældreboliger, der ligger i tæt tilknytning til Toftebo-Centret, og personalet på Toftebo varetager alle plejeopgaver, der er visiteret til disse beboere. I alt har vi 65 lejligheder. Kerneopgaven på Toftebo-Centret er, at vi møder borgeren med faglighed, værdighed og engagement, så Toftebo er et godt sted at komme, bo og være. Vi er omkring 70 tværfaglige medarbejdere, primært sygeplejersker, assistenter og hjælpere. Tilbuddet er organiseret under Sundhed og Ældre i Herning Kommune.

Vi ønsker, at du har

 • personligt og fagligt overskud og en tydelig professionel identitet
 • lyst til, og mod på, et udfordrende job, samt viljen og energien til det lange træk
 • overblik og kan holde hovedet koldt, også i pressede situationer
 • evne til selvstændigt at prioritere, planlægge og uddelegere opgaver i en travl hverdag
 • det sorte bælte i pårørendesamarbejde - du forstår vigtigheden i at inddrage og støtte de vigtigste mennesker i beboerens liv
 • talent for at formidle og kommunikere mundtligt såvel som skriftligt til kolleger og kontakter ud af huset
 • erfaring med sundhedsfremme og forebyggelse
 • initiativ, og er imødekommende og behagelig at omgås.

Du vil få

 • god, tydelig og tillidsfuld ledelse
 • engagerede og kompetente kolleger
 • et udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor hverdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed

Stillingen er i skiftende vagter, med gennemsnitligt én aftenvagt om ugen og arbejde hver trejde weekend. Stillingen er på 32 timer ugentligt. Der er en forventning om, at du vil deltage i efteruddannelse i det omfang, der er behov for det

Vil du vide mere?

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside, eller ved at kontakte gruppeleder Lene Fjordside på 21 34 55 30 eller toffj@herning.dk eller centerleder Jakob Skovbakke på 96 28 58 01 eller jakob.skovbakke@herning.dk.

Frist

17. april. Send din ansøgning hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende.
Du skal sende ansøgningen med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.