Herning Kommune

Herning Kommune

Faste weekendmedarbejdere t/Døgn & Familiestøtte Herning, afd. Agerbo

Er du i gang med en pædagogisk uddannelse eller lignende og kunne du tænke dig et studierelevant job med mulighed for at være sammen med skønne børn og dygtige kolleger? Så er det måske lige dig, vi mangler som fast weekendmedarbejder på afdeling Agerbo.

Agerbo er en del af Døgn og familiestøtte Herning (DFH) og er et pædagogisk døgn- og aflastningstilbud til børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, der har brug for pædagogisk støtte og guidning i alle dagligdagens gøremål. Der er brug for tydelige voksne, der kan guide og skabe forudsigelighed i hverdagen med særligt tilrettelagte støtte- og kommunikationssystemer.
Agerbo er beliggende Haugevej 25, 7400 Herning i skønne omgivelser med masse af mulighed for udfoldelse.
Vi vægter at kunne levere et højt fagligt tilbud til børn og unge, som bor eller er i aflastning hos os. Vi arbejder ud fra et grundlag, der sikrer høj faglig kvalitet. Du vil gennemgå et introduktionsprogram, hvor du skal deltage i introdage samt læres op i opgaverne efter vores introduktionsmateriale.
Vi løser kritiske funktioner og har derfor også under Covid-19 behov for fuld dækning af vores arbejdsplaner.

Fast weekendmedarbejdere

Har du erfaring med børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, eller kunne du tænke dig at få det? Er du pædagogstuderende eller under anden relevant uddannelse, så får du her mulighed for at få studierelevant erfaring.
Du vil blive tilknyttet ét team, som du vil have med at gøre, når du er på arbejdet. Ansættelsen vil være på et timetal mellem 8-12 timer i gennemsnit pr. uge. Du ansættes på et fast timetal med arbejde hver anden weekend enten fredag til søndag eller lørdag/søndag, og du er derfor sikker på en fast månedlig indtægt. Det er en ansættelse uden tidsbegrænsning.
Du vil have mulighed for at tage vikarvagter ud over dine faste timer, og du vil i ferieperioder have mulighed for at blive ansat på et højere timetal, hvis du har lyst til det.

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst team, der er optaget af at gøre en forskel for en sårbar målgruppe, der stiller store krav til deres omgivelser, så send os en ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Majken Fabech på hchmf@herning.dk eller teamleder Shanna Schou hchss@herning.dk

Vi modtager kun elektroniske ansøgninger, så du skal indsende din ansøgning via Herning Kommunes hjemmeside senest den 13. april 2020 kl. 12.00.

Mærk venligst din ansøgning med hvilken type ansættelse, du er interesseret i.
Samtalerne kan komme til at forgå lidt alternativt pga. Covid – 19, enten pr. video eller telefon. 

Løn- og ansættelsesforhold

Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.
Du skal have kørekort og være villig til at køre vores biler for busser for at blive ansat.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.