Herning Kommune

Herning Kommune

Vikar til nattevagt

Vikar til nattevagt søges
Vi søger en fleksibel social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til vores udekørende nattevagtteam fra den 1. juni 2020 - gerne tidligere. Timetallet er 20-28 timer/uge eller efter aftale. Stillingen er et vikariat frem til d. 31. oktober 2020.

Vi er hver nat 6 SOSU-medarbejdere og 1 sygeplejerske på vagt.
Vi har fælles mødested i Møllegade i Herning – og dækker geografisk hjemmeplejens borgere med brug for hjælp om natten i hele Herning kommune.

Nattens opgaver kan være meget forskellige og understøtter som udgangspunkt, at borgeren får så uafbrudt og rolig søvn som muligt.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job, hvor du kører i bil rundt til borgere i eget hjem. Vi planlægger, at du får en god introduktion.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt og trives selv med natarbejdets udfordringer og ro.
Vores team består af hjælpsomme, engagerede og stabile kollegaer.

Vi forventer, at du har et humoristisk og positivt menneskesyn, en høj faglighed og gode samarbejdsevner. Det er vigtigt, at du er tilpas med den anderledes døgnrytme.

Jobbet kræver, at du har kørekort til bil.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte distriktsleder Inger Bøgh tlf. 29 36 66 72 eller pr. mail: psgie@herning.dk

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Straffeattest skal fremvises ved ansættelse.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2020.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.