Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Fysioterapeut til Træning og aktivitet - Område Vest

Er du en dygtig Fysioterapeut med ben i næsen? Brænder du for at gøre en forskel for ældre borgere og for kollegaerne i plejen? Ønsker du at være en del af en dynamisk terapeutgruppe, hvor du kan være med til at skubbe på udviklingen?


Så har vi to udfordrende vikariater til dig.

Vi søger en fysioterapeut, der bl.a. skal varetage rehabilitering og træning efter servicelovens §83a og 86 samt i nogen grad genoptræning efter sundhedslovens §140.

Træningen foregår på center eller i borgers eget hjem i tæt samarbejde med personale på plejecenter, hjemmeplejen, borger, pårørende, visitationen, demensvejledere og kollegaer i Træning og Aktivitet.

Du vil desuden varetage APV-opgaver målrettet personalet i 1-2 hjemmeplejegrupper og på plejecenter. Det indebærer sparring i forflytningsteknikker, afprøvning og bevilling af basis APV-Hjælpemidler, samt beskrivelse og implementering af forflytningsvejledninger og sikkerhedsaftaler, samt forflytningsundervisning rettet mod disse plejegrupper. En væsentlig del af APV-opgaven er at understøtte et hjem, der fungerer både for borgere, der bor der og for plejen, der arbejder der.

På Aktivitetscentrene vil du desuden indgå i samarbejdsrelationer med de øvrige personalegrupper for at sikre et varieret og inspirerende aktivitets- og træningsmiljø i huset. Du vil i samarbejde med terapeutgruppen i Træning og Aktivitet, desuden medvirke til at udvikle vores faglige indsats.

Vi har to vikariater ledige

 • et barselsvikariat på 32 timer pr. uge og
 • et 4 måneders vikariat på 30 timer pr. uge.

Begge med opstart den 1. september 2020 og med base på enten Aktiv Centret eller Fuglsangsø Centret.

I Sundhed og Ældre fremmer vi borgerens mulighed, for at være mest mulig herre i eget liv.

Vi lægger derfor vægt på, at du

 • har blik for både din opgave og helheden
 • Har gode samarbejdsevner
 • kan være selvstændig og fleksibel i opgaveløsningen
 • evner at tilrettelægge din dag effektivt og til gavn for borgerne
 • har en engageret og positiv tilgang til verden, med blik for udviklingsmuligheder
 • kan motivere og formidle din faglige viden, så det giver mening for den enkelte borger, bruger og kollega og derved fremmer den fælles indsats.
 • er skarp til it og kommunikation
 • evner at begå dig i en organisation, hvor du har mange forskellige roller i forskellige opgaver.

Stillingen har en meget bred opgave portefølje, hvorfor det er en fordel, at du har en bred erfaringsbaggrund og er skarp til at navigere i komplekse sammenhænge.

Vi tilbyder dig en kompleks og meget varieret hverdag, med mulighed for at have stor indflydelse på eget arbejde, samt samarbejde i et tværfagligt team i konstant udvikling – i tilknytning til centre med lang tradition for at samarbejde med brugere og frivillige.

Er disse vikariater noget for dig, så send en elektronisk ansøgning, hvor du uddyber din motivation, beskriver hvem du er og hvad vi får ud af at ansætte dig. Hvis du udelukkende ansøger om det ene af vikariaterne, så skriv tydeligt hvilket vikariat du ansøger om.

Ansøgningsfrist
Fredag den 24. Juli 2020, kl. 12.00.

Der afvikles samtaler torsdag den 30. juli 2020.

Løn og ansættelsesforhold iht. Gældende overenskomst.

Hvis du har uddybende spørgsmål

Kan du
 • i uge 26, 27 og 31 kontakte Leder Kirsten Fugl Matthiasen, tlf. 40 10 51 19 og
 • i uge 28, 29 og 30 kontakte Fysioterapeut Line Kobbernagel, tlf. 96 28 59 61

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.