Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Lærer til mellemtrinnet på Lindbjergskolen

Lærer søges til matematik, n/t og idræt på mellemtrinnet

Faglige kvalifikationer

Vi søger en engageret og faglige dygtig lærer, der kan undervise i matematik, natur/teknologi og idræt på mellemtrinnet. Det er en fordel, hvis du også kan undervise i håndværk/design.
Du vil blive en del af et selvstyrende team på 4. årgang, hvor du skal have en delt klasselærerfunktion. Du skal derfor være klar til at indgå aktivt og konstruktivt i et tæt samarbejde med både forældre og kolleger.
Du skal brænde for relationsarbejdet til eleverne og for at skabe sociale såvel som faglige fællesskaber i klassen og på tværs af årgangen.

Personlige kvalifikationer

Vi søger dig, der brænder for folkeskolen og dens overordnede formål, for høj kvalitet og velbegrundede didaktiske valg. Du skal være nysgerrig på både elever, kolleger og pædagogiske såvel som didaktiske problemstillinger. Du formår at få øje på udviklingspotentialerne i eleverne og evner at understøtte dem i at lykkes med trivsel og læring. Du skal have lyst til at tænke nyt og for implementering af nye tiltag.

Vi forventer, at du er en teamplayer, der får energi i mødet med kolleger og elever.
Skolen er organiseret i selvstyrende teams, og vi søger et imødekommende og positivt menneske, der både evner at give og at modtage i det tætte samarbejde.

Lindbjergskolen er en ny skole, og du vil derfor have mulighed for at præge skolens kultur samt faglige- og pædagogiske udvikling.

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen slog dørene op i en nybygget skole den 6. januar 2020. Skolen er en fusion mellem den tidligere Gjellerupskolen og Hammerum Skole. Lindbjergskolen er en firesporet skole med 960 elever og ca. 130 ansatte i skole og SFO. Skolen består af Indskoling, Mellemtrin og Udskoling og samt tre specialklasser. Lindbjergskolen er i år udnævnt til Verdensmålsskole og en del af UNESCOs internationale netværk for skoler.
Lindbjergskolens tagligne; ”Nysgerrig vis” er de ord, skolen tager sit udgangspunkt i, og de ord der skal gennemsyre de aktiviteter der foregår, og den omgangsform der er fremherskende.

Du kan læse mere om Lindbjergskolen på Lindbjergskolens hjemmeside

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i at høre mere om stillingen og dens indhold, kan du kontakte afdelingsleder for Mellemtrinnet Karoline Linneberg Reenberg tlf. 20 89 96 03 eller skoleleder Erik Tangen Søgaard på tlf. 24 45 33 39.
I ferieperioden uge 28-31 er du velkommen til at skrive en SMS, så vender vi tilbage til dig.

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. oktober 2020.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Samtaler afholdes den 17. august om eftermiddagen.

Elektronisk ansøgning
Ansøgningen skal sendes elektronisk via kommunens hjemmeside senest den 12. august 2020 kl. 12.00.

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.