Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Ungevejleder til Ungevejledningen

Brænder du for at arbejde med unge – så se her!

Ungevejledningen søger en faglig stærk og engageret vejleder med interesse for unge med særlige behov til en spændende og udfordrende stilling.
Stillingen er en projektstilling og er tidsbegrænset til 31. maj 2023.

Beskæftigelsesafdelingens indsats for unge under 25 år er samlet i Ungevejledningen, hvor vores dygtige medarbejdere arbejder sammen, så flere fagligheder kan bidrage til opgavefællesskabet og dermed de gode løsninger og den rette indsats for de unge.

Om opgaven og målgruppen:

Ungeindsatsen og NextJob er specialiserede beskæftigelsestilbud under Ungevejledningen i Herning Kommune. Målgruppen er unge mellem 18 og 25 år med sociale, psykiske og/eller indlæringsvanskeligheder der gør, at de unge ikke umiddelbart kan påbegynde uddannelse eller ansættes i ordinært job. Vores opgave er gennem et tæt forløb med den unge, at udvikle og gennemføre en virksomhedsrettet indsats, der kan hjælpe den unge videre.
Stillingen forankres i Ungeindsatsen men med et tæt samspil og opgavefællesskab med NextJob.

Om jobbet:

Arbejdet som vejleder i Ungeindsatsen er et både selvstændigt og fagligt givende job. Ungevejlederen får tildelt et antal unge, som følges hele vejen fra de unge kommer ind i tilbuddet, over etablering og opfølgning af virksomhedspraktikker, til den enkelte unge kan udskrives i forbindelse med uddannelse eller fast arbejde under en eller anden form.

Arbejdet er meget alsidigt, idet det rummer både en faglig pædagogisk side i forhold til de unge, en side rettet mod opdyrkning og vedligeholdelse af samarbejdsrelationer til virksomhederne og en side i teamwork med afdelingens øvrige medarbejdere. Selv om arbejdet er selvstændigt, er det ikke et enearbejde. Du udgør et team sammen med afdelingens øvrige engagerede medarbejdere. I yder hinanden sparring, er hinandens gensidige back up og sætter i fællesskab niveauet for afdelingen - fagligt, menneskeligt og kollegialt.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du
  • er socialt orienteret i det daglige arbejde med interesse for arbejdsmarkedsforhold
  • har en empatisk, humoristisk og motiverende tilgang til andre mennesker
  • er udviklingsorienteret og resultatsøgende i opgaveløsningen
  • har gode evner for formidling i skrift og tale og mestrer IT på brugerniveau og
  • har en relevant uddannelse på bachelorniveau

Du kan forvente:        

  • et arbejdsfællesskab med engagerede og udviklingsorienterede kolleger
  • en arbejdsplads hvor etik, faglighed og godt kollegaskab vægtes højt
  • en afdeling der indgår i en stor beskæftigelsesfaglig organisation med udsyn, tværfagligt samarbejde og fælles kompetenceudvikling
  • omhyggelig introduktion og individuel kompetenceudvikling
  • løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst

Har stillingen din interesse, er du meget velkommen til at kontakte faglig specialist Hanne Jeppesen på tlf. 20 87 03 53/uuvhj@herning.dk eller afsnitsleder Majbrit Lambæk tlf. 30 36 06 83/ uuvmv@herning.dk.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er den 18. august 2020. Ansættelsessamtaler vil blive gennemført den 24. august 2020

Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt, men forventet 1. oktober 2020.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.