Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogmedhjælpere til Tjørring Skoles SFO

Vi søger tre pædagogmedhjælpere til Tjørring Skoles skolefritidsordning – 14 timer pr. uge.
To faste stillinger og én tidsbegrænset stilling (til den 31. december 2020).

Vores SFO er omdrejningspunktet for et trygt, lærerigt og ikke mindst sjovt fritidsliv for 200 børn fra 0.-4. klasse. Vi ser os som en dannelsesinstitution, lægger vægt på fællesskabet og arbejder for at skabe selvstændige og sociale individer. Hos os får børnene lov til at prøve kræfter med tingene selv, mens vi skiftevis går foran, ved siden af og bagved - og støtter, guider og inspirerer børnene.

Gennem et tæt samarbejde med lærerne på Tjørring Skole, arbejder vi for sammenhæng i børnenes daglige liv. Vores overordnede værdier er trivsel, bevægelse og bæredygtighed, og disse skinner igennem i alle vores forskellige aktiviteter.

Vores fysiske rammer er fantastiske – tumlerum, idrætshal, gocartbane, byggelegeplads, sø til kanosejlads, kreative værksteder, gamer-rum og meget mere – og vores sammenhold i personalegruppen er næsten endnu bedre!

Vi søger kollegaer der tør tage initiativ, være forbillede for børnene og har lyst til selv at være en del af legen. Imødekommenhed og ansvarlighed tager vi som en selvfølge.

Erfaring er godt, men ikke en forudsætning. Overvejer du en uddannelse inden for det pædagogiske felt, er der her mulighed for at få praktisk og teoretisk erfaring med på vejen.

Løn efter gældende overenskomster.

Ved spørgsmål

- henvendelse til pædagogisk leder Morten M. Madsen, tlf. 51 83 64 90.

Ansøgningsfrist

19. august 2020.

Ansættelsesstart

1. september 2020.

Samtaler afholdes uge 35.

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.