Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Økonomikonsulent i Handicap- og Psykiatriafdelingen

Elsker du bare tal og systematik, så kig lige her. Måske vi har det perfekte job til dig!

Om jobbet

Handicap- og Psykiatriafdelingen søger en økonomikonsulent til en nyoprettet stilling. Dermed får du nu chancen for at komme ind i et dynamisk team med engagerede økonomi- og planlægningsmedarbejdere. Handicap- og Psykiatriafdelingens kerneopgave er at optimere de administrative rutiner samt understøtte ledelsen og de decentrale centre.

Funktionen består i høj grad i at understøtte de decentrale centre og være bindeled mellem forvaltningen og centrene. Hverdagen vil flexe rundt i opgaver med at yde support, sparring og være tovholder på økonomiske opgaver. Der vil også være rutineopgaver i forhold til at udarbejde økonomiske opstillinger og løbende ajourføring af økonomiske oversigter.

Dine opgaver vil bl.a bestå i:

 • At understøtte centrene i økonomiopfølgning og styring
 • Udarbejde ledelsesinformation
 • Medvirke til at styringskæden er velsmurt
 • Koordinering
 • Optimere og finde best practice
 • Takstberegning af borgertakster
 • Tilbudsportalen

Din profil

Vi søger et match mellem de rette erfaringer, kvalifikationer og den rette personlighed. Den ideelle økonomikonsulent har disse karakteristika:
 • Du har en relevant uddannelse
 • Du skal kunne arbejde struktureret
 • Det er en kerneværdi, at du kan tænke fremad
 • Du er god til planlægning og koordinering med blik for detaljen og helheden
 • Du er ansvarsfuld og selvstændig
 • Gerne erfaring med IT-systemerne ØS-indsigt, AS2007, Targit, SD-løn og Excel.

Derfor skal du vælge os

Du vil komme til at arbejde med mange spændende opgaver. Stillingen er nyoprettet, og derfor vil opgaverne også til en vis grad blive afstemt ud fra din profil.

Afdelingen bærer i høj grad præg af, at vi hjælper hinanden, så du vil blive mødt af holdspillere, der værdsætter en uformel omgangstone. Vi sidder sammen med myndighedsafdelingen, og vi prioriterer det sociale samvær med hinanden højt.

Du kommer tæt på ledelsesopgaven og bliver en vigtig brik i at få det daglige arbejde i afdelingen til at fungere. Vi har et stærkt fokus på at sætte en udviklingsdagsorden, og alt hvad vi gør, skal gavne Herning kommune og de borgere vi er her for. Vi arbejder ud fra en balancemodel som består af ”menneske, faglighed og økonomi”, og vi har både kompetencer, mod og følgeskab til at indfri de ambitioner der er på vores område.

Løn og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og forhandles med den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdsstedet er Herning Rådhus. Det er et vilkår, at du deler kontor med 1-2 andre.

Stillingen er en fast stilling som udgangspunkt på ca. 20 timer om ugen og er til besættelse pr. 1. september 2020 eller snarest derefter.

Yderligere information:

Vil du vide mere om jobbet og Herning Kommunes Handicap- og Psykiatriafdeling, så kontakt leder af administrationen Steen Holk Bank på telefon 40 16 29 54 eller hopsb@herning.dk

Ansøgningsfristen er den 9. august. Samtaler forventes afholdt den 17. august (eftermiddag).

Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.