Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Projektorienteret økonomimedarbejder

Vil du gerne arbejde i en afdeling, hvor der er plads til, at du kan folde dig ud, samtidig med at du har fokus på det fælles?

Er du overbevist om, at opgaver som regel løses bedst i samspil med andre?

Og glæder du dig til at arbejde et sted, hvor humor og positivitet ikke blot er noget, vi siger, vi har?

Er dit svar tre klare ja´er, så kunne du være vores nye økonomimedarbejder i Staben!

Fagligt forventer vi, at du er generalist med erfaring fra forskellige typer økonomiopgaver. Samtidig har du kendskab til analytiske værktøjer på specialistniveau. Du behersker Microsoft Excel på højt niveau.

Ud over Excel arbejder vi også med ledelsesinformationssystemet eLIS, afregningssystemet AS2007, økonomisystemet ØS Indsigt samt SAS Enterprise Guide. AS2007 har vi driftsansvaret for. Derudover bruger vi journalsystemet SBSYS og kontorpakken Microsoft Office.

Dine primære opgaver bliver beregning af takster. Desuden skal du arbejde med udtræk og analyse af data fra økonomi- og fagsystemer, udvikle og udarbejde ledelsesinformation samt opdatere nøgletal. Herudover vil du også komme til at deltage i diverse ad hoc-opgaver, som understøtter de politiske og ledelsesmæssige beslutninger i vores forvaltning – Social, Sundhed og Beskæftigelse (SSB). Endelig vil du komme til at deltage i løsningen af løbende driftsopgaver i Team Økonomi og Controlling, som er et af de 3 team i Staben.

Du vil ofte komme til at indgå i analysearbejdet på tværs af afdelingerne i SSB. Vi forventer derfor, at du har let ved at skabe relationer og ved at forstå, hvilken organisation du er en del af. Du spiller derfor som noget helt naturligt sammen med driftsafdelingerne og er god til at skabe koblingen til deres faglighed.

Du kan læse mere om både de faglige og personlige egenskaber i vedlagte personprofil. Stabens virksomhedsgrundlag er også vedlagt, og her kan du læse om vores værdigrundlag med videre.

Du er velkommen til at kontakte Stabschef Karin Locander på 96 28 40 12, hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget. På grund af ferie er Karin nemmest at træffe fra den 3. august 2020.

Ansøgningsfristen er 12. august 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 19. august 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Staben er en af fire afdelinger i forvaltningen Social, Sundhed og Beskæftigelse, SSB. De andre afdelinger er Handicap og Psykiatri, Sundhed og Ældre samt Social og Beskæftigelse.
Stabens primære opgave er at understøtte forvaltningens direktør og driftsafdelinger.
Der er tre teams i Staben: Sekratariat, Planlægning samt Økonomi og Controlling. Din stilling er placeret i sidstnævnte team, som løser økonomiopgaver af forskellig art. Det er blandt andet økonomisk analyse, statistik, prognoser, benchmarking samt løbende drift.


I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.