Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Kommunikationskonsulent - Kan du fortælle historien om Herning?

Kommunikationsafdelingen søger en medarbejder, der kan få de gode historier ud over rampen.

Herning Kommune har fart på. Ambitionsniveauet er højt, de store arrangementer med landsdækkende interesse er mange, og historien om Herning-området er unik.

Kommunikationsafdelingen ved Herning Kommune søger nu en kommunikationskonsulent, som kan sætte ord på alt det spændende. Hvis stillingen bliver din, får du én af de fem pladser på et ambitiøst kommunikationshold, hvor det meste kan lade sig gøre.

Dit primære arbejdsområde bliver den eksterne kommunikation på kommunens platforme. Det kan være i forbindelse med afviklingen af de mange store events i Herning. Men det kan lige så vel handle om de gode historier fra børnehaver eller plejecentre. Eller arbejdet med den overordnede kommunikation omkring den årlige kulturuge.

Kommunikation hører som afdeling til på borgmestergangen på rådhuset. Derfor kan du forvente et tæt samspil med både borgmester, kommunaldirektør og direktion. I de sammenhænge vil det typisk være dig, der tager over, hvis kommunikationschefen - som du refererer til - er optaget andetsteds. Du kommer således også til at arbejde med for eksempel krisekommunikation, taleskrivning og sparring.

Med andre ord kan du bevare overblikket, også når der er pres på, og du kender til arbejdet i en politisk styret organisation. Du kan se både de gode og dårlige historier, og du kan tackle dem. På samtlige relevante medieplatforme.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med højt til loftet. Vi er et spejl af Herning, og det vil du kunne mærke i det daglige arbejde. Tonen i afdelingen er uformel, og forventningerne er høje.

Send din ansøgning, så vi har den senest fredag 14. august. Vi forventer at afvikle samtaler i løbet af uge 34. Tiltrædelse 1. oktober eller snarest derefter.

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte Herning Kommunes kommunikationschef, Ole Hansen, på tlf. 40 22 32 28.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.