Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Team og Fagkoordinatorer til sundhedsplejen - Genopslag

Center for Børn og Forebyggelse i Herning Kommune søger Team og Fagkoordinatorer til nyoprettet funktioner i sundhedsplejen – Genopslag

 

Om stillingerne

Vi søger Team og Fagkoordinatorer, som i tæt samarbejde med ledelsen, sundhedsplejerskerne og de øvrige Team og Fagkoordinatorer skal sikre udvikling af opgaveløsningen og høj faglighed i sundhedsplejen.

Stillingerne er en kombineret ordning, hvor du skal varetage sundhedsplejerskeopgaver og være teamkoordinator for et team på 8-10 sundhedsplejersker. Derudover vil du skulle varetage udviklingsopgaver i sundhedsplejen. Stillingerne er 37 timer pr. uge.

Om dig

Du er uddannet sundhedsplejerske og ønsker udfordringer med faglig udvikling og en koordinerende funktion. Du har indgående kendskab og erfaring med sundhedspleje og du har holdninger til og er optaget af, hvad der karakteriserer god sundhedspleje. Du har lyst til at arbejde med udvikling af sundhedsplejen og videreudvikling af kvalitetsstandarder og implementering af nye faglige metoder og projekter. Du har måske specialviden og uddannelse indenfor småbørn eller skolesundhedspleje, som du kan anvende i den faglige udvikling.

Du skal have lyst til en stilling, hvor der både er faglige udviklingsopgaver, koordinerende opgaver og opgaver i driften. Vi ønsker du er en stærk formidler i både skrift og tale, og det er en fordel hvis du har erfaring med tværprofessionelt samarbejde.

Din tilgang til faglig sparring skal medvirke til at skabe refleksion i teamet, og du skal kunne bevare ro og overblik, så du medvirker til at træffe gode og velovervejede beslutninger.

Du kan forvente

  • Mulighed for at bidrage til udvikling af sundhedsplejen i tæt samarbejde med ledelsen og som del af et sundhedsplejersketeam, der komplementerer hinanden og samarbejder i en uformel omgangstone.
  • Høj grad af indflydelse og ansvar
  • Fokus på sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse til alle familier
  • Et hverdagslivsperspektiv, hvor barnets tilknytning til forældre, familie og netværk er i fokus
  • Fokus på tidlig opsporing og indsats til børn og unge i udsatte positioner.
  • Tæt samarbejde med forskellige faggrupper, herunder socialrådgivere, psykologer, talehørerlærer, dagplejepædagoger, skolekonsulenter, lærere og pædagoger i skoler og dagtilbud

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst om Ny Løn.

Herning Kommune indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse.

For yderligere oplysninger

er du velkommen til at kontakte ledende sundhedsplejerske Louise Falk Lauritsen, tlf. 29 48 65 87.

Se i øvrigt kommunens hjemmeside www.herning.dk og http://herningmodellen.herning.dk

Frist

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link senest den 25. september 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt den 28. september 2020.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.