Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent til skærmet enhed

Hvis du har lyst til at bidrage til at mennesker med demens og kognitive udfordringer har en hverdag, hvor værdighed og deltagelse i eget liv er i fokus, så har vi stillingen til dig.

Toftebo- Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, bestående af 55 plejeboliger fordelt på tre bo-enheder, hvoraf de fem lejligheder er midlertidige pladser og tre er ægtepar-lejligheder. Den ene bo-enhed er et særligt tilbud til ti demente borgere, som er visiteret til skærmet plejebolig. Derudover er der tilknyttet ti ældreboliger, der ligger i tæt tilknytning til Toftebo-Centret, og personalet på Toftebo varetager alle plejeopgaver, der er visiteret til disse beboere. I alt har vi 65 lejligheder. Kerneopgaven på Toftebo-Centret er følgende: ”Vi møder borgeren med faglighed, værdighed og engagement, så Toftebo er et godt sted at komme, bo og være”. Vi er omkring 70 tværfaglige medarbejdere, primært sygeplejersker, assistenter og hjælpere. Tilbuddet er organiseret under Sundhed og Ældre i Herning Kommune.

Vi forventer, at du som fagperson

  • har et anerkendende livssyn, hvor du tror på at mennesker altid gør det bedste de kan
  • har lyst til, og mod på, at tænke nyt og evner at holde fast i aftaler i hverdagen
  • er tydelig i handlinger og ord
  • tør tage ansvar og gå foran, når vi tilrettelægger hverdagen for vores beboere.

Du vil få

  • engagerede og kompetente kolleger
  • et godt og tillidsfuldt pårørendesamarbejde
  • et spændende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor dagligdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed.

Vi er ambitiøse. Derfor forventer vi også, at du vil deltage i udvikling og efteruddannelse.

Vil du vide mere?

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside eller ved at kontakte assisterende centerleder Louise Meedom på 22 20 84 22 eller på mail tofl5@herning.dk eller centerleder Jakob Skovbakke på 96 28 58 01 eller på jakob.skovbakke@herning.dk.

Frist

1. december. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning.
Du skal sende ansøgningen med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.