Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Social- og sundhedsassistent til aften-/nattevagt på Toftebo Plejecenter

Søger du nye udfordringer og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så har vi jobbet til dig på Toftebo Plejecenter. Vi søger en ny kollega, som sætter faglighed højt og brænder for at arbejde med pleje og omsorg. Vi søger dig, som vil være med til at give vores beboere et meningsfuldt hverdagsliv i alle livets faser.

Om os

Toftebo Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, og beståer af 55 plejeboliger fordelt på tre bo-enheder, hvoraf de fem lejligheder er midlertidige pladser og tre er ægtepar-lejligheder. Den ene bo-enhed er et særligt tilbud til ti demente borgere, som er visiteret til skærmet plejebolig. Derudover er der tilknyttet ti ældreboliger, der ligger i tæt tilknytning til Toftebo Centret, og personalet på Toftebo varetager alle plejeopgaver, der er visiteret til disse beboere. I alt har vi 65 lejligheder.ø

Kerneopgaven på Toftebo-Centret er, at "vi møder borgeren med faglighed, værdighed og engagement, så Toftebo er et godt sted at komme, bo og være”. Vi er omkring 70 tværfaglige medarbejdere - primært sygeplejersker, assistenter og hjælpere. Tilbuddet er organiseret under Sundhed og Ældre i Herning Kommune.

Vi ønsker, at du

 • har et anerkendende positivt livssyn, hvor du tror på at mennesker altid gør det bedste, de kan
 • kan arbejde selvstændigt, effektivt og omsorgsfuldt
 • er tydelig i handlinger og ord og har et godt overblik
 • tør tage ansvar og gå foran i samarbejdet med kollegaer og beboere
 • har glæde og humor med på arbejde.

Du vil få

 • engagerede og kompetente kolleger
 • et godt og tillidsfuldt pårørendesamarbejde
 • et spændende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder og hvor dagligdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed
 • arbejde på en ambitiøs arbejdsplads - derfor forventer vi også, at du vil deltage i udvikling og efteruddannelse
 • fire dygtige kollegaer i nattevagtsteamet, hvor vi er to på arbejde af gangen
 • fortrinsvis nattevagter 28 timer ugentligt, men der også mulighed for blandede vagter efter aftale.

Vil du vide mere?

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside eller ved at kontakte centerleder Louise Meedom på 22 20 84 22 eller tofl5@herning.dk eller afdelingsleder Lene Fjordside på 21 34 55 30 eller toffj@herning.dk.

Frist

10. december.
Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning.
Du skal sende ansøgningen med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.