Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogmedhjælper til Tjørring Skoles SFO - tidsbegrænset

Pædagogmedhjælper til Tjørring Skoles SFO.

Om stillingen

Vi søger en pædagogmedhjælper på 14 timer om ugen til Tjørring Skoles skolefritidsordning. Stillingen er særligt tilknyttet 1. årgang og tidsbegrænset i perioden 22. februar til 31. maj 2021.

Vi er på udkig efter en frisk pædagogmedhjælper, der vil være med til at gøre børnenes hverdag til en leg.

Vores SFO er omdrejningspunktet for et trygt, lærerigt og ikke mindst sjovt fritidsliv for 200 børn fra 0. - 4. klasse. Vi ser os selv som en dannelsesinstitution, lægger vægt på fællesskabet og arbejder for at skabe selvstændige og sociale individer. Hos os får børnene lov til at prøve kræfter med tingene selv, mens vi skiftevis går foran, ved siden af, bagved - og støtter, guider og inspirerer børnene.

Gennem et tæt samarbejde med lærerne på Tjørring Skole arbejder vi for sammenhæng i børnenes daglige liv. Vores overordnede værdier er trivsel, bevægelse og bæredygtighed, og disse skinner igennem i hverdagens aktiviteter.

Vores fysiske rammer er fantastiske - tumlerum, idrætshal, go-cart bane, byggelegeplads, sø til kanosejlads, kreative værksteder, gamer-rum og meget mere - og vores sammenhold i personalegruppen er næsten endnu bedre! Vi bryster os af at være et mangfoldigt hus med høj faglighed og plads til begejstring.

Vi søger en kollega, der tør tage initiativ, være forbillede for børnene og har lyst til selv at være en del af legen. Imødekommenhed og ansvarlighed tager vi som en selvfølge.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, så henvend dig til pædagogisk leder Morten M. Madsen på telefon 51 83 64 90.

Ansøgningsfrist

5. februar 2021.
Ansættelsesstart 22. februar 2021. Samtaler afholdes i uge 6.
Løn efter gældende overenskomster.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.