Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sygeplejerske til Engholm Plejecenter

Engholmcentret søger pr. 1. maj 2021 en sygeplejerske til en fast stilling på 30 timer ugentlig i dag- og aftenvagt.
Der arbejdes hver 3. weekend.

Om stillingen

Sygeplejersken, vi søger, skal evne at værne om beboernes og de pårørendes livssituation, have en empatisk tilgang, hvor loyalitet og gensidig tillid er de bærende ord både ift. beboere, pårørende og kollegasamarbejdet.

Vi søger en sygeplejerske, som kan se det fine i at være i forreste række i samspillet med beboerne og påtage sig rollen som deres advokat.

Vi søger en sygeplejerske, som er motiveret og ydmyg overfor den grad af kompleksitet som opgaveglidningen fordrer hos den enkelte beboer, samtidig med at du evner at se vigtigheden i det tværfaglige samarbejde.

Vi søger en sygeplejerske, som har et hjerte for den ældre borger og varmt ønsker at gøre en værdig forskel i den sidste del af livet.

Lidt om os

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, hvor vi kan regne med hinanden og står skulder ved skulder, når dagene er travle.
Personlig og faglig udvikling har høj prioritet, for at vi kan matche de krav og udfordringer, vi møder i hverdagen. Der er ledelsesmæssig og kollegial opbakning til kompetenceudvikling.

Vi søger aktivt, men venter gerne på den rette.

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i at søge stillingen og ønsker du at se plejecenteret, så tøv ikke med at kontakte Centerleder, Helle Sørensen på telefon 22 11 22 03 eller pr mail eghhe@herning.dk

Ansøgningsfrist

Den 15. marts 2021 kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler afholdes i dagene umiddelbart efter.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.