Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Indkøbskonsulent til Indkøbsafdelingen

Vil du være en del af en faglig ambitiøs afdeling, hvor opgaverne er forskelligartede og udfordrende, kollegerne er engagerede, og humøret er højt? Kan du lide at arbejde med tal, er du serviceminded og god til at tale med mange forskellige mennesker, så er dette job noget for dig.

I indkøbsafdelingen har vi det overordnede ansvar for formidling og drift af Herning Kommunes indkøbsaftaler samt rådgivning af hele kommunen vedrørende indkøbsspørgsmål. Vi arbejder tæt sammen med kommunens udbudsafdeling, som efter kontraktindgåelse overdrager aftalerne til os.
Herning Kommune er sammen med 14 andre kommuner med i indkøbsfællesskabet KomUdbud, hvilket giver netværk til andre indkøbs- og udbudskonsulenter.

Om stillingen

Du får mulighed for bringe dine færdigheder i spil i et godt fagligt miljø med ansvar for egne indkøbsaftaler. Som indkøbskonsulent skal du og dine nærmeste kollegaer understøtte drift af indkøbssystemet TrueTrade (E-handel og kontraktstyring), supportere Herning Kommunes indkøbere og have kontakt til leverandører. Du får medansvar for undervisningen i brug af indkøbssystemet til kommunens decentrale indkøbere. Du har gode muligheder for at sætte eget præg på stillingen, herunder gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Support pr. mail og telefon til institutioner, skoler og plejecentre i brugen af kommunens indkøbssystem
 • Undervisning i indkøbssystemet
 • Implementere og administrere indkøbsaftaler
 • Opfølgning på kontraktportefølje (møder med leverandører, opfølgning på KPIer m.v.)
 • Vedligeholdelse af E-handelskataloger
 • Udarbejde og formidle målrettet information til organisationen vedrørende indkøbsaftaler
 • Opsamle viden og udvikle indkøbsområder i samarbejde med Udbudsafdelingen

Hvem er du

Du har en relevant uddannelse og gerne erfaring indenfor offentlige indkøb. Som person er du serviceminded, proaktiv og struktureret.  Du evner at tænke kommercielt med fokus på både økonomien og Herning Kommune som helhed. Det falder dig let at sætte dig ind i IT-systemer, og du arbejder rutineret med Office pakken og særligt Excel.

Dine omgivelser oplever, at du er en person med gode samarbejdsevner og dertil en stærk kommunikator, som evner at formidle til forskellige faggrupper.

Du kan arbejde selvstændigt, men deltager samtidig aktivt i den faglige sparring i teamet. Du besidder et godt humør og trives i et uhøjtideligt miljø. Du har lyst til og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.

Hvem er vi

Du vil blive fjerde person i et engageret og fagligt stærkt indkøbsteam.

Teamet består af 3 indkøbskonsulenter samt en teamleder. Du refererer i dagligdagen til teamlederen. Indkøbsafdelingen hører under Økonomi som består af følgende afdelinger: Koncernservice, Budget, Regnskab, Løn, Datalab og Indkøb. Afdelingen er en del af Direktionens Stab, hvis formål er at være bindeled mellem direktionen og de enkelte forvaltninger og decentrale institutioner.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling med mulighed for deltidsansættelse, med løn og ansættelse efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Tirsdag den 16. marts 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler

Forventes afholdt mandag den 22. marts 2021

Tiltrædelse

Aftales nærmere, dog senest den 1. august 2021.

Ansættelsessted

Herning Rådhus, Torvet 5, 7400 Herning

Interesseret?

Du kan få flere oplysninger om stillingen:
 • Spørgsmål til fagligt indhold og kvalifikationer:
  Teamleder Dennis Karred Steffensen, telefon 96 28 23 44 / mail: Dennis.steffensen@herning.dk
 • Spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår:
  Afdelingsleder Hanne Østergaard Rasmussen, telefon 50 93 95 18 / mail: hanne.ostergaard@herning.dk

 

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.