Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagogisk afdelingsleder til Herning Kommunes Specialskole, genopslag

Pædagogisk Afdelingsleder til Herning Kommunes Specialskole Valdemarskolen
Du har nu en unik mulighed for at sætte præg på Herning kommunes Specialskole Valdemarskolen. Du vil blive en vigtig del af et stærkt ledelsesteam, bestående af skoleleder, viceskoleleder, og tre afdelingsledere. Stillingen er nyoprettet.

Valdemarskolen fusioneredes af to tidligere specialskoler pr. 1. august 2019 på Valdemarsvej i Herning By og har ca. 120 medarbejdere fordelt på flere faggrupper.

Skolen er Herning kommunes specialskole og varetager undervisning af elever i syv afdelinger:  Afdeling Indskoling, Afdeling Mellemtrin og Afdeling Udskoling for elever med ASF.  Afdelingen for elever med Autisme (A), Afdelingen for elever med Generelle Indlæringsvanskeligheder (B), Afdelingen for elever med Multiple Funktionsnedsættelser (C) og Afdelingen for elever med Socio-emotionelle vanskeligheder (D). Skolens ansatte er specialiserede indenfor de enkelte områder.

Skolen har politisk og offentlig bevågenhed og har samtidig en forældrekreds, som også er meget engageret i skolens hverdag.

Din opgave:

Vi søger en afdelingsleder, som vil gå aktivt ind i arbejdet med at udvikle skolen, hvor elevernes trivsel og læring er i centrum. Du skal kunne gennemføre processer og opnå resultater, der gør en forskel i elevernes hverdag i samarbejde med engagerede og specialiserede medarbejdere med flere forskellige faglige baggrunde. Vi forventer ligeledes, at du har en høj arbejdskapacitet og en robusthed, som betyder, at du er i stand til ”at få noget fra hånden” af høj kvalitet på kort tid.

Du er:

  • Dialogskabende, inviterende, nysgerrig og god til at se, hvordan beslutninger kan få konsekvens for de involverede
  • Empatisk, lyttende og reflekteret
  • Løsningsorienteret, går analytisk til værks og besidder evnen til at finde alternative veje i de tilfælde, hvor det kræves
  • Arbejdsom og flittig - for at sikre fremdrift i håndtering af daglige problemstillinger og udfordringer
  • Koordinerende, dialogorienteret og tydelig i forhold til personale, forældre og elever
  • Eksperimenterende og tør at udfordre det konventionelle. Kan tage lederskab og gå forrest, når det kræves, god til at tænke projekt, proces og outcome sammen
  • Visionær og strategisk i forhold til at videreudvikle og præge skolen pædagogisk
  • Stærk i kommunikation – både i skrift og tale

Der er ikke krav om en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men det vil være en fordel at være i besiddelse af en vis faglig viden inden for det specialiserede skoleområde, herunder gerne ledelseserfaring. Du skal være motiveret til at tage en lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en diplomuddannelse eller tilsvarende i ledelse.

Vil du vide mere:
Du kan kontakte skoleleder Betina Folke på mail: aambf@herning.dk, eller på mobil 24 66 00 34. Vi forventer, at du træffer aftale om besøg på skolen med skolelederen.

Du kan finde yderligere oplysninger om stillingen i det uddybende notat her.
Skoleledelsen i Herning Kommune arbejder ud fra et ledelseskodeks, som du kan orientere dig i her.

Du kan læse mere om Herning Kommune her og om Børn og Unge her.

Løn og ansættelsesvilkår:

Afdelingslederen ansættes som afdelingsleder ved Herning kommune indtil videre med tjeneste på Valdemarskolen. Afdelingslederen ansættes i henhold til overenskomstmæssige aftaler. Løn i henhold til overenskomst med udgangspunkt i løntrin 46.

Lønnen fastsættes efter aftale med den aftaleberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse indhenter Herning Kommune referencer. For medarbejdere som er i kontakt med børn og unge under 15 år indhentes børneattest.

Ansættelsesprocedure:

Stillingen er med tiltrædelse 1. juni 2021 eller snarest derefter. Der er ansøgningsfrist mandag 5. april 2021 kl. 12.00.
Ansøgning sendes elektronisk via link til højre på denne side.
I forbindelse med indkaldelse til samtale vil du blive bedt om at udfylde en personprofil og gennemføre en kognitiv test.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.