Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sommerferievikarer til Plejecenter Lindegården

Plejecenter Lindegården søger sommerferievikarer til arbejde dag og aften. Stillingerne vil være med start senest 1. juni 2021 og indtil 31. august 2021. Timetallet aftales individuelt og vil variere i perioden.

Der er mulighed for at afholde sommerferie, men ikke i perioden uge 28-32.

De vigtigste forudsætninger for at blive vikar på Lindegården er at du har lyst til at udføre plejeopgaver hos ældre og at du er god til at danne relation med kolleger og beboere. Har du erfaring fra lignende arbejde eller er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse er det er fordel, men ikke et krav.

Dine opgaver vil være

  • Personlig pleje og omsorg
  • Rengøring
  • Hjælp i spisesituationer
  • Små aktiviteter med beboerne

På plejecenter Lindegården bor der i alt 102 beboere på vores 6 almindelige plejeafsnit og 2 demensafsnit. De har alle forskellige behov for pleje og støtte, så du vil blive oplært inden sommerferien starter samt få relevant undervisning i fx forflytninger, hjælpemidler, medicin, brand mm.

Der kan være mulighed for at forblive ansat som afløser efter ferien, fx som tilkaldevikar under din uddannelse.

Yderligere oplysninger

Kontakt assisterende centerledere Helle T. Andersen, telefon 96 28 56 02 eller Maja Christensen, telefon 96 28 56 03 ved spørgsmål vedrørende disse stillinger.

Ansøgningsfrist

15. juni 2021.

Samtaler afholdes løbende.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.