Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Læsevejleder til Vildbjerg Skole

I forbindelse med skolens fokus på læsning og læseudvikling generelt søger Vildbjerg Skole en uddannet læsevejleder, der har lyst til at arbejde med læsevejledning for vores elever fra 3.-9. årgang. Du vil få et tæt samarbejde med læsevejlederen i indskolingen.

Sammen med læsevejlederopgaven vil der være forskellige opgaver i tilknytning til skolens PLC. Her vil du sammen med de øvrige vejledere og PLC medarbejdere få et tæt teamsamarbejde til gavn for elevernes læringsprogression og til gavn for dine kollegaers fokus på udvikling af undervisningen.

Vi forventer at du:

  • er læreruddannet
  • har en uddannelse som læsevejleder
  • er fleksibel, selvstændig og god til at samarbejde
  • har lyst til at arbejde tæt sammen med kollegaer og ledelse om læseudvikling
  • trives i en travl hverdag med mange opgaver
  • har humor og godt humør.

Vildbjerg Skole er en spændende og velindrettet skole fra 2007. Vi underviser 580 elever, og du er garanteret dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for at lave god trivsel og læring for alle børn. Vi tilbyder mentorordning til nyansatte.

Vores fokus

I Herning Kommune har vi fokus på kerneopgaven, der er defineret som progression i børns trivsel og læring. Hvis du søger en stilling på Vildbjerg Skole bliver kerneopgaven og fokus på læringsprogression for den enkelte elev dit vigtigste afsæt.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2021

Ansøgningsfrist:

Den 19. maj 2021, kl. 12.

Ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen

Yderligere oplysninger:

Oplysninger om Vildbjerg Skole kan findes på skolens hjemmeside eller ved henvendelse til konstitueret skoleleder Inger Østlund, telefon 20 37 69 62.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.