Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Udekørende social- og sundhedsassistent til nattevagt

Er du til spændende og meningsfulde opgaver, frihed, sammenhold og smukke nætter?

Så er du måske vores nye nattevagt. En af vores erfarne assistenter har valgt at gå på efterløn. Derfor søger vi en fleksibel uddannet social- og sundhedsassistent til vores udekørende nattevagtteam d. 01.07.21 eller snarest muligt. Ansættelsen er på 28-30 timer pr. uge - efter aftale. Mødetid er kl. 23.30-7.30.

Vi er hver nat 6 sosu- medarbejdere og en sygeplejerske på vagt.

Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du kører i bil rundt til borgere i eget hjem.
Du er dog aldrig alene. Vi er dit team af hjælpsomme, engagerede og stabile kollegaer.
Vi planlægger, at du får en god introduktion tilrettelagt efter, hvem du er. Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt og trives selv med natarbejdets udfordringer og ro.

Vi har fælles mødested i Møllegade i Område Øst og dækker geografisk hjemmeboende borgere i hele Herning kommune. Det er også her, vi afslutter vagten sammen med et kort morgenmøde.
Nattens opgaver kan være meget forskellige og understøtter som udgangspunkt, at borgeren får så uafbrudt og rolig søvn som muligt.

På 3 af kommunens plejecentre har vi et kort besøg hver nat som sparringspartner til personalet der og evt. hjælp til enkelte opgaver.
Ud over de visiterede ydelser er der håndtering af nødkald, som kan handle om f.eks. fald, hjælp til terminale borgere, hjælp til lejring og toiletbesøg, lindring af smerter og utryghed eller andre akutte situationer. Du får virkelig brugt dine faglige kompetencer.
Vi bruger omsorgssystemet Cura til planlægning, dokumentation og tværfaglig kommunikation.

Vi forventer, at du har et humoristisk og positivt menneskesyn, en høj faglighed og gode samarbejdsevner. Det er vigtigt, at du er tilpas med den anderledes døgnrytme.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte distriktsleder Inger Bøgh telefon 29 36 66 72 eller pr. mail: psgie@herning.dk

Løn og ansættelse

efter gældende overenskomst.

Straffeattest skal fremvises ved ansættelse. Jobbet kræver kørekort.

Frist

Ansøgningsfrist 21. maj 2021.
Samtaler aftales løbende.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.