Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Pædagog til Timring Læringscenters børnehave og vuggestue

Timring Læringscenters børnehaven og vuggestue søger pædagog på 30 timer

Om jobbet

Vi søger en 30 timer/uge pædagog – med start snarest muligt eller senest den 1. august 2021.

Som vores nye pædagog vil du være en del af hele børnegruppen i huset, men stillingen er tilknyttet vores lille vuggestuegruppe og Månen.

Om os

Timring børnehave og vuggestue er en hyggelig landsby institution med 35 børn. Vi arbejder ud fra aldersintegrering og har fokus på et læringsmiljø, hvor børn i forskellige aldre lærer hinanden og de gode værdier at kende i et tæt fællesskab.

Vores vuggestue er nyetableret i 2020, og er normeret til 4 børn. Børnehaven er opdelt i tre spisegrupper, som har base på Solen, Stjernerne og Månen. Månen danner base for de nystartede børnehavebørn, og har fælles lokaler med vuggestuen – med mulighed for at gå i hvert sit rum.

Kendetegnende for hele institutionen er, at vi har fokus på stærke, dynamiske læringsmiljøer, som kan understøtte børnegruppens trivsel, læring og udvikling.

Børnehaven og vuggestuen ligger lige i hjertet af Timring med naturskønne områder tæt på skov og sø, og har et aktivt udeliv. Vi er nabo til skolen og SFO’en, som ligeledes er en del af Timring Læringscenter.

Vi har et særligt fokus på arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan, Herning modellen, sproglig udvikling og på at bruge uderummet som et sted, hvor vi kan arbejde bredt med børns trivsel og udvikling.

Vi lægger vægt på at være det lille sted med det store nærvær.

Din profil

Måske er du nyuddannet, måske har du nogle års erfaring. Det der betyder mest for os er, at du:
  • er energisk, engageret, varm og positiv og kan få øje på alle de muligheder, der findes i arbejdet med børnene
  • er stolt af at være pædagog og forstår hvilken stor betydning, du har i børn og forældres liv
  • kan arbejde i strukturerede rammer med mindre grupper af børn, men samtidig også kan se dig selv som en del af det store fællesskab – Både i forhold til daglige pædagogiske aktiviteter, praktiske gøremål og samarbejdet mellem hele læringscenteret
  • Er fagligt velfunderet og har lyst til at indgå i og støtte op omkring vores igangværende pædagogiske udvikling
  • ser forældre som en ressource og som medskaber af børnenes hverdag, og derfor er du motiveret for at inddrage dem i dit daglige arbejde
  • kan formidle, planlægge og evaluere både skriftligt og mundtligt samt anvende it i hverdagen
  • Kan arbejde indenfor tidsrummet 6.15-16.30.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Timring læringscenter – Børnehave og vuggestue på https://timring-laringscenter.aula.dk/

Ellers er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Birgitte Baltzer tlcbb@herning.dk eller 22 15 46 85.

Ansøgningsfrist

Vi kalder løbende til samtaler og ansætter, når den rigtige kandidat er fundet. Men ansøgningsfristen er 17. maj 2021 kl. 8.00

Praktiske oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Forud for endelig ansættelse i stillingen indhentes børneattest.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.