Gå til sidens indhold

Herning Kommune

Herning Kommune

Sommerferieafløsere til Døgn & Familiestøtte Herning, afdeling Tjørringhus

Er du frisk og har gåpåmod, så har vi måske et studierelevant sommerferiejob til dig på Tjørringhus. Her får du mulighed for at være sammen med skønne børn og dygtige kolleger i et sommerferiejob på to til måneder med et fast timetal pr. uge!

Tjørringhus er en del af Døgn & Familiestøtte Herning og er et pædagogisk og sundhedsfagligt døgn- og aflastningstilbud til børn og unge med multiple funktionsnedsættelser. Tjørringhus er beliggende på Gisselfeldtvej 2, 7400 Herning.

Tjørringhus søger sommerferieafløsere, som i en periode på to til fire måneder over sommerferien kan arbejde 20 - 37 timer pr. uge. Har du erfaring med børn og unge med multiple funktionsnedsættelser eller kunne du tænke dig at få det? Er du sygeplejestuderende eller studerende på en anden sundhedsfaglig uddannelse? Eller læser du til pædagog eller lærer? Eller har du bare mod og lyst? Så er det måske lige dig, vi mangler.

Vi vægter at kunne levere et højt fagligt tilbud til børn og unge. Vi arbejder ud fra en fælles faglig platform som grundlag for et fællesskab, der sikrer høj faglig kvalitet. Du vil gennemgå et introduktionsprogram, hvor du skal deltage i introdage samt læres op i opgaverne. Du vil gradvis blive oplært og introduceret til få børn ad gangen, og du vil løbende modtage undervisning og oplæring i terapeutiske, sundhedsfaglige og pædagogiske opgaver.

Løn- og ansættelsesforhold

Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker i følge gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om arbejdet på Tjørringhus, kan du læse på vores hjemmeside eller kontakte teamleder Trine Jensen på mail hchtj@herning.dk eller funktionsleder Jette Grønne på mail jette.gronne@herning.dk.

Frist

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst team, der er optaget af at gøre en forskel for en sårbar målgruppe, er du velkommen til at sende en ansøgning senest 25. maj 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.