Kultur- og Fritidschef til Svendborg Kommune

Markant chef til Fyns kulturhovedstad
Genopslag
 
Da Svendborg Kommune sidste efterår blev tildelt værtskabet for DGI´s landsstævne i 2021, var det på ingen måde tilfældigt. Svendborg kan nemlig noget på kultur- og fritidsområdet, som få – måske ingen – andre kommuner kan.
 
Landsstævnet er netop ikke ”kun” et storslået idrætsarrangement men et kulturelt højdepunkt i bred forstand, der støtter op om Svendborg Kommunes status som Fyns ukronede kultur-hovedstad.
 
Svendborg er folkelighed såvel som elite på tværs af kultur- og fritidslivets mange facetter, hvor eksemplerne står i kø. GOG og Rabbits begejstrer på banerne, og 700 koncerter, museer og teaterkunst i ”københavner-klasse” holder kulturgryden i kog.  Det er en oplevelse – og ikke en påstand – at Svendborg Kommune er et fantastisk sted at bo og et spændende sted at besøge.
 
Dette er det flotte afsæt, du som vores nye Kultur- og Fritidschef får at arbejde på. Vi har pr. 1. august skabt en chefstilling, dedikeret til netop Kultur- og Fritidsområdet i et nyt direktør-område med en garvet direktør for bordenden. Det er i sig selv et spændende projekt at få lov til at blive en del af.
 
Kravene til dig er, at du er koblingen af den dygtige leder og det menneske, der får energi af at arbejde sammen med de ildsjæle og foreninger, der skaber det kultur- og fritidsliv, der medvirker til at få kommunen til at blomstre. Du har også noget embedsmand i dig og kender til præmisserne for arbejdet i en politisk styret organisation, du er klart kommunikerende, og du er af natur respektfuld i dine relationer.
 
Stillingen er indplaceret med en årsløn på 663.000 excl. pension. Herudover er der mulighed for forhandling af individuel kvalifikationsløn.
 
Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos direktør Claus Sørensen på 2960 1938. 

Læs mere i den uddybende job- og personprofil her
 
Ansøgning
Ansøgningen sendes via linket, så den er modtaget senest den 7. august 2017 klokken 8.30.