Økonomichef til Holbæk Kommune


Holbæk Kommune skal have ny økonomichef

Har du indgående erfaring med offentlig økonomistyring? Er du analytisk og strategisk skarp? Brænder du for at arbejde med datadrevet styring og ledelse? Kan du komme ud over scenekanten og fremlægge tal og prognoser i et menneskesprog, så selv ikke-økonomer kan følge med? Er du god til at skabe stærke relationer, der bygger på tillid på tværs i en organisation? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye økonomichef.

Det er ingen hemmelighed, at Holbæk Kommune har været økonomisk udfordret indtil for ganske nylig. Der er fortsat brug for en fast hånd på styringsroret, og økonomistyringen skal stadig forfines, men vores nye økonomichef skal også evne at tænke ud af boksen og ikke kun ”lægge planker til”, når budgetarbejdet starter.

Du skal være analytisk og strategisk skarp og kunne holde overblikket i en kompleks kommunal økonomi. Du har en naturlig nysgerrighed og interesse for de kommunale kerneopgaver, og så har du viden om og idéer til, hvilke værktøjer der kan sikre den gode økonomistyring. Her kommer din interesse for datadrevet styring og ledelse i spil, og du har sikkert allerede god erfaring med udvikling og implementering af ledelsesinformation.

Vi leder også efter en økonomichef, der har ledelseserfaring, men naturlig pondus er vigtigere end længden på ledelses-CV’et. Stillingen her er en god trædesten til din videre karriere, hvis du gør det godt. Her er plads til, at du kan være ambitiøs på organisationens og på egne vegne. Du får ansvaret for 15 dygtige økonomikonsulenter i en afdeling med høj faglighed, god atmosfære og sammenhold.

Du er kommunikativt stærk og formår at komme ud over scenekanten i dit møde med andre. Du har evnen til at være i interessekonflikter uden at være konfliktskabende, fordi du arbejder naturligt i de gode relationer. Du kan udfordre og stå fast, men du evner også at lytte, samtale og forstå andres ståsted. Du er et ordentligt menneske, hvor troværdighed og integritet er centrale egenskaber for dit virke som chef.

Du vil møde en god chefgruppe, hvor der er lav magtdistance, højt til loftet og plads til at udfordre og anerkende hinanden. Der er også en klar forventning om, at du på en og samme tid både kan understøtte og udfordre dine kollegaer og direktører på en fast og respektfuld måde.

Vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og i henhold til KL’s Aftale om aflønning af chefer. Lønniveauet i stillingen vil være ca. 800.000 kr. om året. Hertil kommer pension. Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2019.

Ansøgningsfrist den 15. februar 2019 kl. 8.30. Søg stillingen via linket.

Læs mere i job- og personprofilen

Kontakt gerne direktør Erik Kjærgaard Andersen, tlf. 7236 6362, eller partner hos Lundgaard Konsulenterne Bettina Høst Poulsen, tlf. 7199 1141.