Økonomichef til Holbæk Kommune - Genopslag


Er du den talentfulde leder, der skal være økonomichef i Holbæk Kommune?

Har du god erfaring med offentlig økonomistyring? Er du analytisk og strategisk skarp? Brænder du for at arbejde med datadrevet styring og ledelse? Kan du komme ud over scenekanten og fremlægge tal og prognoser i et menneskesprog, så selv ikke-økonomer kan følge med? Har du talent for ledelse og evner du at skabe stærke relationer, der bygger på tillid på tværs i en organisation? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye økonomichef.

Det er ingen hemmelighed, at Holbæk Kommune har været økonomisk udfordret indtil for ganske nylig. Der er fortsat brug for en fast hånd på styringsroret, og økonomistyringen skal stadig forfines, men vores nye økonomichef skal også evne at tænke ud af boksen og ikke kun ”lægge planker til”, når budgetarbejdet starter.

Vi leder efter den talentfulde leder, der nok har ledelseserfaring, men den naturlig pondus er vigtigere for os end længden på dit ledelses-CV. Stillingen her er nemlig en god trædesten til din videre karriere, hvis du gør det godt. Her er plads til, at du kan være ambitiøs på organisationens og på egne vegne. Du får ansvaret for 15 dygtige økonomikonsulenter i en afdeling med høj faglighed, god atmosfære og sammenhold.

Du skal være analytisk og strategisk skarp og kunne holde overblikket i en kompleks kommunal økonomi. Du har en naturlig nysgerrighed og interesse for de kommunale kerneopgaver, og så har du viden om og idéer til, hvilke værktøjer der kan sikre den gode økonomistyring. Her kommer din interesse for datadrevet styring og ledelse i spil, og du har sikkert allerede god erfaring med udvikling og implementering af ledelsesinformation.

Du er kommunikativt stærk og formår at komme ud over scenekanten i dit møde med andre. Du har evnen til at være i interessekonflikter uden at være konfliktskabende, fordi du arbejder naturligt i de gode relationer. Du kan udfordre og stå fast, men du evner også at lytte, samtale og forstå andres ståsted. Troværdighed og integritet er centrale egenskaber for dit virke som chef.

Du vil møde en god chefgruppe, hvor der er lav magtdistance, højt til loftet og plads til at udfordre og anerkende hinanden. Der er også en klar forventning om, at du på en og samme tid både kan understøtte og udfordre dine kollegaer og direktører på en fast og respektfuld måde.

Vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og i henhold til KL’s Aftale om aflønning af chefer. Lønniveauet i stillingen vil være ca. 800.000 kr. om året. Hertil kommer pension. Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2019.

Ansøgningsfrist den 13. maj 2019 kl. 8.30.

Læs mere
Se jobprofilen

Kontakt gerne direktør Erik Kjærgaard Andersen, tlf. 7236 6362, eller partner hos Lundgaard Konsulenterne Bettina Høst Poulsen, tlf. 7199 1141 (træffes dog ikke i perioden fra 20. april til 1. maj, her kan du i stedet kontakte direktør Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414).