Fagchef til HK Østjylland


Fagchef med mange HK og som går langt på literen

HK Østjylland er den største fagforening i regionen. Vores vision er ambitiøs: HK er arbejdspladsens foretrukne valg og samtidig Danmarks mest indflydelsesrige fagforening.

Det betyder, at vi i det daglige arbejder målrettet, struktureret og opsøgende for at understøtte medlemmerne bedst muligt. Det kræver organisation, ledelse og hestekræfter. Og vi skal helst kunne gå langt på literen. Det er her, du kommer ind i billedet som vores nye fagchef.

Du bliver en del af den administrative ledelse i et aktivt – nogle gange hektisk – hus, hvor 90 medarbejdere knokler derudad. ”Der er et vanvittigt drive på de gode dage” (citat: medarbejder). Du skal her navigere imellem vores politisk valgte ledelse – der heldigvis arbejder godt sammen – og vores medarbejdere, hvor det bærende er det engagement, du kommer til at møde hele tiden.

Det betyder også, at det ikke altid er let. Du skal på den ene side være klar, tydelig og nærværende og på den anden side personligt fleksibel, fordi du ikke kan regne med, at din retning altid vinder uden sværdslag. Din retfærdighedssans skal derfor være på vores medlemmers vegne og ikke din egen.

Du lykkes, fordi du er en rigtig dygtig leder, fordi du evner at navigere i en politisk styret organisation, og fordi vi kan mærke, at det betyder noget for dig at arbejde et sted, hvor man gør en forskel. Du er der ikke kun for dig selv. Du formår at være nærværende, og så er du generelt et ordentligt menneske, der er god – og gerne sjov – at være sammen med.

Sammen er du stærkere – og det kunne blive sammen med os.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst (mellem HKC og SAP). Fagchefen indplaceres på løntrin 52 med en forventet årsløn på ca. 750.000 kr. + pension.

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller kontorchef Berit Dehli, tlf. 2845 5404.

Læs i øvrigt mere i den uddybende job- og personprofil

Ansøgning
Ansøgningen sendes via linket, så den er modtaget senest den 9. august 2019 kl. 8.30.