Social- og Sundhedsdirektør til Aabenraa Kommune


Direktør, der har både det korte og det lange lys tændt

Vi oplever – i al beskedenhed – at vi på mange måder er lykkedes i skabelsen af en velfungerende kommune. Du vil få svært ved at finde nogen, der siger andet end ”veldrevet”, når snakken falder på Aabenraa, men samtidig syntes vi ikke, at vi er kedelige. Der er i den grad ”gang i den” i –såvel som uden for – den kommunale organisation.

Vores politikere har valgt at være uenige på den konstruktive måde, hvor de har deres holdninger – ja – men samtidig formår at være med- og modspillere på en ordentlig og respektfuld facon. Det skaber tryghed i den administrative organisation, og det gør det let at etablere et konstruktivt samarbejde imellem politik og administration.

Det er ikke kommet af sig selv. Vi har nævnt vores gode politikere, men vi har også været gode til at tage tyren ved hornene og debattere, når det er nødvendigt. Vores MED-organisation er rigtig gode samarbejdspartnere, og vores ledere og medarbejdere er bare superdygtige og ihærdige.

Når vi udvikler os, gør vi det helst ”i driften”. På Social- og sundhedsområdet er vi, blandt andet, langt fremme, når det kommer til udvikling af velfærdsteknologi, men det er først, når projektet bliver til virkelighed hos vores borgere, at vi er lykkedes. Det kræver den fine balance imellem at have det lange lys på – kunne være med til at identificere udfordringerne – men samtidig fokus på, at vi arbejder i ”virkeligheden” og ikke i et for kunstigt projektmode. Så det at sætte det korte lys på skal være lige så nærværende en kompetence.

I øvrigt tror vi, at det, der skal til for at lykkes som direktør hos os, er, at du er en spændende, talentfuld leder (uafhængigt af alder), at du er rigtig god til at kommunikere, så vi alle sammen kan forstå, hvor det er, vi er på vej hen, at du har politisk flair, er fornuftigt økonomistyrende, og – ikke mindst – at du er et ordentligt menneske, som vi har let ved at kunne respektere og lide.

Ansættelsesvilkår
Lønnen udgør ca. 1.000.000 årligt. Hertil kommer pensionsindbetaling samt tillæg for kontraktansættelse (15%).

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos kommunaldirektør Tom Ahmt, tlf. 2899 3111.
Læs mere i den uddybende job- og personprofil

Ansøgning
Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 24. september 2019 kl. 8.30.