Gå til sidens indhold
Billedet viser Lundgaard Konsulenterne i en given situation. Klik for at gå til Lundgaard Konsulenterne forside.

Chef for Arbejdsmarked til Billund Kommune


Chef for Arbejdsmarked, der er klar, parat til Billund

Billund Kommune er på mange måder atypisk. For ikke mange kommuner – om nogen – af Billund Kommunes størrelse ligger så markant placeret på landkortet og i danskernes bevidsthed. Dygtige lokale kræfter har skabt en erhvervsdynamo, der langtfra er givet, geografi og demografi taget i betragtning. Verdens største legetøjsfabrikant, Jyllands ubetinget største lufthavn, LEGO House, Lalandia, Legoland og et generelt spirende erhvervsliv med en lang række dygtige virksomheder skaber nogle muligheder her i Billund Kommune, som ikke vil være der på tilsvarende niveau andre steder. Det betyder også, at der samlet set investeres massivt i anlæg i kommunen på et niveau, kun de allerstørste danske kommuner ellers oplever.

Det gør også arbejdet i den kommunale organisation anderledes. For når en ”normal” kommune skal arbejde med en positiv efterspørgsel, der bedre kan sammenlignes med langt større kommuners, må ressourcerne strækkes – og udnyttes – længere.

På arbejdsmarkedsområdet er vores projekt ”klar, parat” en løftestang til at skabe en organisation der kan mere fordi vi trækker sammen – uanset hvordan stregerne i organisationsdiagrammet er sat. Vi skal skabe en differentieret ydelse, hvor borgerne oplever, at de er en del af løsningen, og hvor vi kan dokumentere, at vores indsats virker. Vi skal også være dem, der formår at fastholde et overblik over en økonomi, der udfordres løbende – ikke mindst på bagkanten af COVID-19.

Heldigvis er dine medarbejdere engagerede og glade for at gå på arbejde, og du kommer ind i en organisation med lav magtdistance og kort vej fra top til bund.

Du er et ledelsestalent (og det er aldersuafhængigt). Du har en sikker hånd, når det kommer til at danne dig et økonomioverblik, og har gerne en viden med dig om arbejdsmarkedsområdet. Hvor den viden kommer fra, er vi til gengæld ikke så dogmatiske i forhold til. Du skal have en god fornemmelse for de dynamikker, der driver den offentligt styrede organisation, herunder politisk tæft. Det betyder, at du ved, hvordan du arbejder sammen med politikere og ikke mindst evner at indgyde tillid og respekt i samspillet. Du er kommunikativt dygtig, og du er udpræget god til at samarbejde med andre.
Er du klar, parat til Billund Kommune?

Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på overenskomstvilkår og efter konkret forhandling på et niveau, der forventes at ligge på ca. 700.000 kr. årligt (eksklusive pension).

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos direktør Thomas Foged tlf. 7972 7203.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil

Ansøgning
Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 7. august 2020 kl. 8.30.