Gå til sidens indhold
Billedet viser Lundgaard Konsulenterne i en given situation. Klik for at gå til Lundgaard Konsulenterne forside.

Funktionschef til HK MIDTVEST


Talentfuld chef til en OK Fagforening

Den danske model står sin prøve i denne tid. Corona-epidemien har endnu en gang bevist, at det er det gode, løbende samarbejde mellem arbejds-markedets parter, hvor man tager hinanden med på råd, der giver resultater, når tingene bliver svære. Vores HK-medlemmer bidrager hver eneste dag til, at samfundet fungerer på trods af vanskelige betingelser – dem kan vi godt være stolte af.

Respekten for, at det er dem, vi arbejder for, gennemsyrer vores arbejde. Vi arbejder målrettet, struktureret og opsøgende for at understøtte medlemmerne bedst muligt. Vi vil på alle måder være en OK Fagforening. Men det stiller også krav til os selv om at være omstillingsparate og nytænkende, når vi organiserer vores ressourcer, så de kanaliseres derhen, hvor de gør mest gavn for vores medlemmer. Det kræver organisation og ledelse.

Og her kommer du ind i billedet. Vi skal have en ny funktionschef, der kommer til at stå i spidsen for 20 engagerede medarbejdere. Du kommer rent fagligt til at beskæftige dig med den kommunale og den statslige sektor, men får også ansvaret for vigtige tværgående projekter, når vi skal udvikle vores effektivitet til fordel for vores medlemmer.

Der er en rigtig god stemning og kultur i HK MIDTVEST, og vi er gode til at trække på samme hammel. Så vi kommer ikke uden om, at du skal være en teamplayer for at passe ind hos os. Du er en dygtig leder, der formår at være rummelig og tydelig på samme tid. Dine ledelseserfaringer kunne meget vel stamme fra den offentlige sektor, du kender og anerkender den danske model og kender derfor også til rammerne for godt fagligt arbejde. Du har IT- og administrativ flair, og så er du et ordentligt menneske, der er ukompliceret – og gerne sjov – at være sammen med.

Sammen er du stærkere – og det kunne blive sammen med os.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst (mellem HKC og SAP). Fagchefen indplaceres på løntrin 52.

Yderligere oplysninger

Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller kontorchef Torben Dreyer, tlf. 6122 2608.

Læs i øvrigt mere i den uddybende job- og personprofil

Ansøgning

Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 25. januar 2021 kl. 8.30.

NB. Vi har tidligere fået skrevet fristen var 29. januar 2021. Det var en fejl. Den rigtige frist er 25. januar 2021 kl. 8.30.