Gå til sidens indhold
Billedet viser Lundgaard Konsulenterne i en given situation. Klik for at gå til Lundgaard Konsulenterne forside.

Kommunaldirektør i Stevns Kommune


Kommunaldirektør, der sigter højt

Stevns Kommune er en mindre kommune, men solidt placeret på landkortet. Vores vision er: Stevns – du kommer igen. Det sker bl.a. andet, fordi vores fyrtårn, Stevns Klint, i disse år bliver udviklet til den oplevelsesdestination, dens unikke natur, historie og geologi berettiger til.

Vores borgere bor et godt sted. På den ene side kan de nyde roen og den pragtfulde natur på landet eller i vores mange aktive lokalsamfund. På den anden side er vi oplandskommune til hovedstadsområdet med en times transport til København og tæt på Køge, hvis store udvikling i disse år smitter positivt af på Stevns. Samlet set er der rigtig mange arbejdspladser tæt på, og mange kan derfor få familiepakken til at passe perfekt hos os.

Vi vælger primært at se vores kommunestørrelse som en fordel. Vi er en tæt sammenkittet organisation, vi kan noget, når der skal tænkes på tværs, og vi har muligheden for at være agile. Der er ikke en supertanker, der skal vendes først. Der er et godt samarbejde imellem administrationen og nysgerrige og engagerede politikere, og det er med til at skabe ”ro på bagsmækken” i organisationen. Den er i øvrigt uformel, flad og med en let omgangstone.

Men det er klart, at det ikke er smådriftsfordele det hele. Vi har været nødt til at hæve skatteprocenten for at få en bedre sammenhæng i en presset økonomi, og vi vil ofte skule lede efter de ressourcer, der skal løfte udviklingsopgaverne, fordi vi er vant til at skulle være nøjsomme.

Når du som vores nye kommunaldirektør passer godt til os, er det, fordi din personlighed passer ind. Du er let at gå til, uformel og ordentlig. Du er hurtigt tænkende og kreativ, når der er brug for, at vi tænker de langsigtede strategier, men hele tiden med skarpt fokus på, hvad en mindre organisation skal rumme. Du kan derfor også prioritere vores indsats, så vi når i mål med det meste. Du har politisk flair og erfaring, er en god organisationsudvikler, og du er en rigtig talentfuld leder, der formår at få det bedste ud af andre ledere.

Du kender til de møtrikker en kommune er bygget op af og du skal også kunne ”arbejde” – have fingrene på tasterne, når det spidser til. Alle er en gang imellem det forhåndenværende søm – også kommunaldirektøren.

Men netop fordi du har hands on, får du plads til at skabe resultater i en organisation, hvor der er kort vej imellem top og bund. Vi er en mindre kommune, der giver dig en stor mulighed.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på kontraktvilkår, jf. rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer. Stillingen aflønnes med en årsløn på kr. 1.232.000 kr. inklusive kontrakttillæg(20%) men eksklusive pension. (1. oktober 2020-niveau).

Yderligere oplysninger:

Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos Borgmester Anette Mortensen, tlf. 2294 0433.

Læs mere i den uddybende job - og personprofil

Ansøgning

Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 25. januar kl. 8.30.